deal

The Starter Kit

819.00kr

The Starter Kit

819.00kr

decrease quantity increase quantity

Gratis frakt i hele verden

Fleksible betalinger

Stor kundeservice

Hero-funksjoner
check icon
Xlash for lange og fyldige vipper på 28 dager
check icon
Xbrow for fyldige og definerte bryn på 28 dager
check icon
Den perfekte kombinasjonen for øyevipper og øyenbryn
Detaljer om produkter

Definer øynene dine fullt ut med både fyldigere øyenbryn og lengre øyevipper – Xlash og Xbrow gir effekt umiddelbart. Denne perfekte kombinasjonen gir vippene og øyenbrynene et mer komplett utseende uten at du trenger mye sminke.

Nyhet: Xbrow Øyenbrynsserum kommer nå med en ny applikator! Den oppdaterte applikatoren er en brynkam som hjelper serumet å nå brynhårets røtter for enkel og effektiv påføring.

Leveringstiden for dette produktet er akkurat nå ca. 10 dager. Hvis bestillingen din inneholder andre produkter, vil de også bli forsinket.

Ingredienser Xlash Vippeserum:
Aqua, Propanediol, Glycerin, Panthenol, Biotinyl Tripeptide-1, Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Wheat Protein, Butylene Glycol, Hexylene Glycol, Centella Asiatica Extract, Polygonum Cuspidatum Root Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Fructose, Glucose, Sucrose, Urea, Dextrin, Alanin, Glutamic Acid, Aspartic Acid, Hexyl Nicotinate, Hyaluronic Acid, Alcohol Denat., Phenoxyethanol, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide.

HVORDAN SØKE

Slik bruker du Xlash Eyelash Serum

Vurdering og anmeldelser

Gjennomsnittsvurdering: 0

Takk!

Vil du skrive en til?

Vurderingen din

Uthevede anmeldelser:

Xlash Vippeserum er hemmeligheten bak naturlige, fyldige og friske vipper. Med Xlash kan du si farvel til vedlikeholdskrevende vippe extensions, løsvipper og kanskje til og med behovet for mascara? Serumet av høy kvalitet kombinerer nøye utvalgte naturlige ekstrakter, potente fuktighetsgivende ingredienser og kraftfulle aktive ingredienser. På grunn av de imponerende resultatene har Xlash blitt Sveriges mest solgte vippeserum, og i dag selges Xlash globalt. Vi har fornøyde kunder over hele Europa, Asia, Sør-Amerika og USA. Hvert 30 sekund selges et Xlash Vippeserum *, og antall fornøyde kunder fortsetter å vokse. *Basert på årlige salgsdata før den nye produktlanseringen.

Hvordan fungerer Xlash? Xlash hjelper de naturlige vippene dine til å vokse på tre måter: Den fuktighetsgivende formelen får vippene til å se sunnere og fyldigere ut Aktive ingredienser støtter din naturlige vekst slik at vippene ser lenger ut Beroligende, naturlige ingredienser forebygger at vippene løsner for tidlig De fuktighetsgivende ingrediensene hjelper vippene til å bli sterkere og forebygger at de knekker, slik at vippene kan vokse seg lange. Aktive ingredienser hjelper vippene til å vokse ved å støtte din naturlige vekst. De aktive ingrediensene i formelen vår er Biotinyl Tripeptide-1 og Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide. Formelen inneholder flere beroligende ingredienser som gir vippene dine optimale forhold for å kunne vokse, og forebygger at vippene løsner for tidlig. Dette får vippene dine til å se lenger, fyldigere og sunnere ut.

Xbrow hjelper til med å fremme fyldigere øyenbryn på tre måter: 1. Styrkende ingredienser bidrar til å styrke tynne øyenbryn (hydrolysert hveteprotein og provitamin B5) 2. Aktive ingredienser støtter den naturlige veksten av øyenbrynene for å hjelpe tynne eller overplukkede øyenbryn for å opprettholde sin naturlige tykkelse (Biotin Peptide og Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide) 3. Fuktighetsgivende formel som hjelper øyenbrynene til å se fyldigere og mer glansfulle ut (hyaluronsyre, vegetabilsk glyserin og aminosyrer) Daglig bruk av Xbrow Øyebrynsserum kan få brynene til å se fyldigere ut på bare 28 dager.

Ja. Formelen er 100% egnet for veganere. Den inneholder ingen animalske ingredienser. Xlash og Xbrow er utviklet og produsert i EU (Sverige og Spania), der alle dyreforsøk av kosmetiske produkter eller dets ingredienser er strengt forbudt i henhold til EUs kosmetiske regler.

HVORDAN DU BRUKER XLASH

FAQ

MAGASIN

9 av de største skjønnhetstrendene S/S 2022

9 av de største skjønnhetstrendene S/S 2022 Skjønnhetstrendene for 2022 er her, og vi på Xlash Cosmetics har fulgt catwalken på Fashion Week… Det ser ut til å bli et spennende skjønnhetsår for alle beautynerdene. Vi ser alt fra glitter, gloss og neon til naturlig glans med mye blush! Hår- og sminketrender for 2022 Skjønnhetstrendene […]

Kollagen - hva er det og hva er det bra for?

Kollagen – hva er det og hva er det bra for?

Kollagen – hva er det og hva er det bra for? La oss snakke om kollagen! Vi dykker ned i denne nye, trendy ingrediensen for å fortelle deg litt mer om hva kollagen gjør og hvorfor det raskt har blitt så populært! Hva er egentlig kollagen? Hva er det godt for? Fortsett å lese for […]

Tørre lepper

Slik blir du kvitt tørre lepper og munnviker

Slik blir du kvitt tørre lepper og munnviker Tørre lepper er noe av det verste vi vet! Såre og sprukne lepper er både ubehagelige, smertefulle og gjør det vanskelig å bruke noe med farge på leppene. Xlash Cosmetics har samlet de absolutt beste triksene for å unngå tørre lepper! Det beste for tørre lepper og […]