Xlash PRO Vippeserum 6ml

Øyevippeserum for lange vipper

(31 omtaler)

699.00kr

Xlash PRO Vippeserum 6ml

699.00kr

decrease quantity increase quantity

Gratis frakt over hele verden

Fleksible betalinger

Stor kundebehandling

Hero-funksjoner
check icon
Naturlig lange og fyldige vipper
check icon
Resultat på 28 dager
check icon
Vegan & Cruelty free
Detaljer om produkter

Xlash er et serum av høy kvalitet som gir deg øyenvipper som er lengre, fyldigere og har mer volum. Den eksklusive og høyteknologiske formelen er utviklet basert på avansert vitenskap for å sikre vakre og sunne vipper. Serumet inneholder kun naturlige ingredienser som forbedrer regenerering og veksten av øyenvippene dine.

Øyenvippelinjal er alltid inkludert i kjøpet

Viktige ingredienser
C97F9850-E844-44F3-B238-FA35783C073D Created with sketchtool. B B 7

Biotin peptide

Aktiv ingrediens som hjelper vippene til å vokse seg lengre, sterkere og tykkere.

40435DCC-A6DF-43A9-95D6-8245E62D5E6F Created with sketchtool.

Hyaluronsyre

Kraftig fuktighetsgivende ingrediens for sunne og friske vipper.

8F90DFBA-89E2-4D8C-8F31-9193C4D713AC Created with sketchtool.

Grønn te

Kraftig antioksidant som har en beroligende og anti-inflammatorisk effekt for en mild formel.

Aqua, propandiol, glyserin, panthenol, biotinyl-tripeptid-1, kokodimoniumhydroksypropylhydrolysert hveteprotein, butylenglykol, heksylenglykol, Centella Asiatica-ekstrakt, Polygonum Cuspidatum rotekstrakt, Scutellaria Baicalensis rotekstrakt, Camellotis Extract, Camellotia, Camilla, Extract, Camellotis Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Fruktose, Glucose, Sucrose, Urea, Dextrin, Alanin, Glutamic Acid, Aspartic Acid, Hexyl Nikotinate, Hyaluronic Acid, Alcohol Denat., Phenoxyetanol, X , Etylheksylglyserin, diklor-dihydroksydifluor-etylkloprostenolamid.

Veiledning:
Trinn 1: Rengjør ansiktet og fjern øyesminke.
Trinn 2: Påfør et tynt lag Xlash på den øvre vippekanten, på vippenes røtter.
Trinn 3: Bruk Xlash daglig i minst 28 dager, gjerne lenger.
Trinn 4: Når du har oppnådd lange, fyldige og sunne vipper, er det nok å bruke Xlash 2-3 ganger i uken for å opprettholde resultatene.

Viktige ingredienser
C97F9850-E844-44F3-B238-FA35783C073D Created with sketchtool. B B 7

Biotin peptide

Aktiv ingrediens som hjelper vippene til å vokse seg lengre, sterkere og tykkere.

40435DCC-A6DF-43A9-95D6-8245E62D5E6F Created with sketchtool.

Hyaluronsyre

Kraftig fuktighetsgivende ingrediens for sunne og friske vipper.

8F90DFBA-89E2-4D8C-8F31-9193C4D713AC Created with sketchtool.

Grønn te

Kraftig antioksidant som har en beroligende og anti-inflammatorisk effekt for en mild formel.


HVORDAN SØKE


Slik bruker du Xlash PRO Eyelash Serum

Vurdering og anmeldelser

Gjennomsnittsvurdering: 4.26

Takk!

Vil du skrive en til?

Vurderingen din

Uthevede anmeldelser:

Emma Filekovic

Det beste jeg har prøvd!
Jeg har tidligere prøvd andre serumer.
Etter 5 uker begynte jeg å se forskjell. Mann bør gi vippene tid. Ingenting vokser på 2dager så vær tålmodig!
Denne påførte jeg både morgen og kveld.
Vippene mine har aldri vært så lange!
Anbefales!

Nelly Astrand

Bästa produkten jag använt för mina fransar, mina fransar var dåliga och slitna efter fransförlängning men efter 4v me xlash hade dom växt ungifär dubbelt

Jennifer

dette er det sjukaste!! vippene mine er insanse!!! Elsker Xlash Pro!

Anonym

Etter påføring begynte det å svi, og endte med at huden langs vippekanten etset bort etter et par dagers bruk. Har prøvd flere vippeserum og dette har aldri skjedd før.

Amalie

Begynte å bruke denne helt i slutten av desember 2020. Nå etter fast bruk i 1,5 måned har vippene både blitt lenger, fyldigere og fått mer bøy – spesielt de ytterste vippene! Gått fra rundt 7mm til 12mm. Kommer til å fortsette å bruke denne hver kveld i noen uker til for å oppnå ønsket lengde, før jeg roer ned til et par kvelder i uka. Kommer definitivt til å fortsette å kjøpe, har aldri følt meg så fresh uten sminke som nå!

Xlash Vippeserum er hemmeligheten bak naturlige, fyldige og friske vipper. Med Xlash kan du si farvel til vedlikeholdskrevende vippe extensions, løsvipper og kanskje til og med behovet for mascara? Serumet av høy kvalitet kombinerer nøye utvalgte naturlige ekstrakter, potente fuktighetsgivende ingredienser og kraftfulle aktive ingredienser. På grunn av de imponerende resultatene har Xlash blitt Sveriges mest solgte vippeserum, og i dag selges Xlash globalt. Vi har fornøyde kunder over hele Europa, Asia, Sør-Amerika og USA. Hvert 30 sekund selges et Xlash Vippeserum *, og antall fornøyde kunder fortsetter å vokse. *Basert på årlige salgsdata før den nye produktlanseringen.

Xlash hjelper de naturlige vippene dine til å vokse på tre måter: Den fuktighetsgivende formelen får vippene til å se sunnere og fyldigere ut Aktive ingredienser støtter din naturlige vekst slik at vippene ser lenger ut Beroligende, naturlige ingredienser forebygger at vippene løsner for tidlig De fuktighetsgivende ingrediensene hjelper vippene til å bli sterkere og forebygger at de knekker, slik at vippene kan vokse seg lange. Aktive ingredienser hjelper vippene til å vokse ved å støtte din naturlige vekst. De aktive ingrediensene i formelen vår er Biotinyl Tripeptide-1 og Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide. Formelen inneholder flere beroligende ingredienser som gir vippene dine optimale forhold for å kunne vokse, og forebygger at vippene løsner for tidlig. Dette får vippene dine til å se lenger, fyldigere og sunnere ut. (Vil du vite mer om spesifikke ingredienser og hvordan de fungerer, les mer her.)

Xlash-brukere ser vanligvis resultater i løpet av fire til seks uker, men noen ganger kan det ta litt lengre tid. I løpet av 4-6 uker anser de fleste at vippene har blitt lengre, og innen 12 uker er resultatene tydelige. Øyevipper vokser i tre faser, noe som betyr at sirka 40% av vippene alltid er i vekstfasen. Resten av vippene er i forskjellige stadier og vokser ikke, men vil begynne å vokse igjen senere. Dette er grunnen til at du kanskje først legger merke til at noen vipper vokser seg lenger enn andre, men hvis du fortsetter å bruke produktet regelmessig vil de andre vippene til slutt også ta igjen. I våre studier rapporterte 96,67% av brukerne at vippene var lenger etter 12 ukers bruk av Xlash. 73,33% av dem så forskjellen allerede etter fire uker. * * 30 kvinner i alderen 20-56 år, egenevaluering. Støttet av dermatologiske og oftalmologiske tester samt høyteknologiske tester med UV-lamper for å måle hudfølsomhet.

Xlash skal påføres direkte på den øvre vippekanten på rengjort hud. Xlash har en tynn, børstelignende applikator, som gjør den enkel å bruke. Vi anbefaler at du bare bruker vippeserum på den øvre vippelinjen og unngår øyekroken. Å applisere produktet på den nedre vippekanten og i øyekroken bør unngås, da serumet lett kan spres ut når man blinker. Vi anbefaler at du bruker Xlash en gang om dagen, helst om kvelden. Les mer om hvordan du bruker Xlash her. Hvis du mistenker at du kan være allergisk og/eller følsom overfor andre skjønnhetsprodukter, anbefaler vi alltid at du utfører en test før bruk: Vask rent håndledd eller innside av albue, og påfør deretter litt av serumet. Hvis du får en reaksjon (kan eksempelvis innebære svie eller irritasjon) innen 48 timer, anbefaler vi at du ikke bruker produktet vårt.

FAQ

FAQ

MAGASIN

Behind the scenes: Xlash lab

Behind the scenes: Slik tilvirkes Xlash

Behind the scenes: Slik tilvirkes Xlash Er du også nysgjerrig på hvordan Xlash Vippeserum tilvirkes? Vi har intervjuet vårt laboratorium som ligger i Sør-Sverige! Hva får egentlig vippene til å vokse, hvordan garanteres kvaliteten og hvordan ser et laboratorium egentlig ut? Hva inneholder Xlash Vippeserum som får vippene til å vokse? Xlash har en trippelvirkende […]

Kan man kombinere øyevippeserum med en vippeforlengelse?

Kan man kombinere øyevippeserum med en vippeforlengelse? Ønsker man de der perfekte, nesten unaturlig fyldige vippene, kan en vippeforlengelse være et godt alternativ. Da får man en helt ny look på bare et øyeblikk samtidig som man slipper å bruke både maskara og vippetang. Høres ikke det forlokkende ut? Men kan man kombinere øyevippeserum med […]

Tørre lepper

Slik blir du kvitt tørre lepper og munnviker

Slik blir du kvitt tørre lepper og munnviker Tørre lepper er noe av det verste vi vet! Såre og sprukne lepper er både ubehagelige, smertefulle og gjør det vanskelig å bruke noe med farge på leppene. Xlash Cosmetics har samlet de absolutt beste triksene for å unngå tørre lepper! Det beste for tørre lepper og […]