deal

The Ultimate Lash Kit

(1 omtale)

739.00kr

The Ultimate Lash Kit

739.00kr

decrease quantity increase quantity

Gratis frakt i hele verden

Fleksible betalinger

Stor kundeservice

Hero-funksjoner
check icon
Xlash PRO for lange og fyldige vipper på 28 dager
check icon
Kullsort mascara for volum og lengde
check icon
Den perfekte kombinasjonen for vippene dine
Detaljer om produkter

Det er mange triks for å få lengre øyevipper, men hvorfor gjøre det så vanskelig? Vårt unike duosett med Xlash Vippeserum og Xlash Mascara gir deg lengre øyevipper på bare et par uker. Påfør Xlash Vippeserum daglig og gi vippene dine ekstra volum med vår effektive Xlash Mascara, vi lover at du ikke blir skuffet!

Leveringstiden for dette produktet er akkurat nå ca. 10 dager. Hvis bestillingen din inneholder andre produkter, vil de også bli forsinket.

Ingredienser Xlash Vippeserum:
Aqua, propandiol, glyserin, panthenol, biotinyl-tripeptid-1, kokodimoniumhydroksypropylhydrolysert hveteprotein, butylenglykol, heksylenglykol, Centella Asiatica-ekstrakt, Polygonum Cuspidatum rotekstrakt, Scutellaria Baicalensis rotekstrakt, Camellotis Extract, Camellotia, Camilla, Extract, Camellotis Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Fruktose, Glucose, Sucrose, Urea, Dextrin, Alanin, Glutamic Acid, Aspartic Acid, Hexyl Nikotinate, Hyaluronic Acid, Alcohol Denat., Phenoxyetanol, X , Etylheksylglyserin, diklor-dihydroksydifluor-etylkloprostenolamid.

HVORDAN SØKE

Slik bruker du Xlash Eyelash Serum

Vurdering og anmeldelser

Gjennomsnittsvurdering: 5.00

Takk!

Vil du skrive en til?

Vurderingen din

Uthevede anmeldelser:

Anna

Perfekt sett! Min favoritt termomascara i mange år! det fungerer som vanntett, men kan enkelt fjernes med varmt vann! og ingen mørke sirkler! Fantastisk! perfekt for regnsnøsesongen!

Xlash Vippeserum er hemmeligheten bak naturlige, fyldige og friske vipper. Med Xlash kan du si farvel til vedlikeholdskrevende vippe extensions, løsvipper og kanskje til og med behovet for mascara? Serumet av høy kvalitet kombinerer nøye utvalgte naturlige ekstrakter, potente fuktighetsgivende ingredienser og kraftfulle aktive ingredienser. På grunn av de imponerende resultatene har Xlash blitt Sveriges mest solgte vippeserum, og i dag selges Xlash globalt. Vi har fornøyde kunder over hele Europa, Asia, Sør-Amerika og USA. Hvert 30 sekund selges et Xlash Vippeserum *, og antall fornøyde kunder fortsetter å vokse. *Basert på årlige salgsdata før den nye produktlanseringen.

Hvordan fungerer Xlash? Xlash hjelper de naturlige vippene dine til å vokse på tre måter: Den fuktighetsgivende formelen får vippene til å se sunnere og fyldigere ut Aktive ingredienser støtter din naturlige vekst slik at vippene ser lenger ut Beroligende, naturlige ingredienser forebygger at vippene løsner for tidlig De fuktighetsgivende ingrediensene hjelper vippene til å bli sterkere og forebygger at de knekker, slik at vippene kan vokse seg lange. Aktive ingredienser hjelper vippene til å vokse ved å støtte din naturlige vekst. De aktive ingrediensene i formelen vår er Biotinyl Tripeptide-1 og Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide. Formelen inneholder flere beroligende ingredienser som gir vippene dine optimale forhold for å kunne vokse, og forebygger at vippene løsner for tidlig. Dette får vippene dine til å se lenger, fyldigere og sunnere ut.

Xlash Mascara gir lange, fyldige og separerte øyevipper og er beriket med vitamin E og A for en pleiende formel. Den milde formelen inneholder kullsvarte pigmenter som sørger for en rik og dyp farge som varer hele dagen takket være mascaraens vannresistente evne.

Xlash Mascara hjelper øyenvippene dine med å få mer volum, lengde, elastisitet og glans.


HVORDAN DU BRUKER XLASH

FAQ

MAGASIN

9 av de største skjønnhetstrendene S/S 2022

9 av de største skjønnhetstrendene S/S 2022 Skjønnhetstrendene for 2022 er her, og vi på Xlash Cosmetics har fulgt catwalken på Fashion Week… Det ser ut til å bli et spennende skjønnhetsår for alle beautynerdene. Vi ser alt fra glitter, gloss og neon til naturlig glans med mye blush! Hår- og sminketrender for 2022 Skjønnhetstrendene […]

Kollagen - hva er det og hva er det bra for?

Kollagen – hva er det og hva er det bra for?

Kollagen – hva er det og hva er det bra for? La oss snakke om kollagen! Vi dykker ned i denne nye, trendy ingrediensen for å fortelle deg litt mer om hva kollagen gjør og hvorfor det raskt har blitt så populært! Hva er egentlig kollagen? Hva er det godt for? Fortsett å lese for […]

Tørre lepper

Slik blir du kvitt tørre lepper og munnviker

Slik blir du kvitt tørre lepper og munnviker Tørre lepper er noe av det verste vi vet! Såre og sprukne lepper er både ubehagelige, smertefulle og gjør det vanskelig å bruke noe med farge på leppene. Xlash Cosmetics har samlet de absolutt beste triksene for å unngå tørre lepper! Det beste for tørre lepper og […]