Wake Me Up Eye Serum – Øyeserum

Øyeserum som fukter huden rundt øynene

319.00kr

Wake Me Up Eye Serum – Øyeserum

319.00kr

decrease quantity increase quantity

Gratis frakt i hele verden

Fleksible betalinger

Stor kundebehandling

Hero-funksjoner
check icon
Lyser opp øyeområdet
check icon
Reduserer poser under øynene
check icon
Reduserer fine linjer
Detaljer om produkter

Våkne opp med lysere og strammere hud under øynene med Wake Me Up Eye Serum fra Xlash Cosmetics. Et innovativt øyeserum som er klinisk bevist å forbedre hudens tekstur med mer enn 30% på så lite som 4 uker. Serumet er spesielt utviklet for å motvirke hevelse under øyet, mørke sirkler og hudskader.

Xlash Wake Me Up Eye Serum inneholder kraftige peptider, naturlig peeling av AHA og fuktighetsgivende næringsstoffer for å friske opp trette øyne og gi de sin glød tilbake. Serumet vitaliserer sliten hud for et mer ungdommelig og våkent utseende.

Viktige ingredienser

Acai ekstrakt

Høyt vitamin C-innhold for å øke glansen

Vitamin E

Antioksidant som hjelper til med å forebygge og reparere miljøskader

AHA-syre

Alfa-hydroksysyrer renser og eksfolierer for en opplysende effekt

Aqua, Akrylamid / natriumakrylatkopolymer, Mineralolje, Trideceth-6, Glycin Soia (Soyabønne) Protein, Hydrolysert Risprotein, Superoksiddismutase, Passiflora Edulls Fruktekstrakt, Sitrusmedisiner Llmonum (Sitron) Fruktbar., Ananas Satiyus (Ananas) Frukt Ekstrakt, VItis Vinifera (drue) fruktekstrakt, fenoksyetanol, etylheksylglyserin, glyserin, palmitoyltripeptid-S, tetranatrium EDTA, kaliumsorbat, Sirnmondsia chinensis (Jojoba) Seed OH, TocoPheryl Acetate (Vitamin E), Camellia Sin, Camellia Sin , Euterpe Oleracea (Mal Berry) Fruit Extract, Chlorophenesln, Benzoic Acid, Sorblc Acid, Ascorbic Acid (Vitamin C), Prunus Amygdaius Dulcis (Sweet Almond) 011, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Persea Gratissima (Avocado) Fruit Extractus (Cucumis) Agurk) Fruktekstrakt, analysert ginseng (ginseng) rotekstrakt, phytonadion (vitamin K), MSM (metylsulfonylmetan).

Viktige ingredienser

Acai ekstrakt

Høyt vitamin C-innhold for å øke glansen

Vitamin E

Antioksidant som hjelper til med å forebygge og reparere miljøskader

AHA-syre

Alfa-hydroksysyrer renser og eksfolierer for en opplysende effekt

Vurdering og anmeldelser

Gjennomsnittsvurdering: 5.00

Takk!

Vil du skrive en til?

Vurderingen din

Uthevede anmeldelser:

Sofia

Nydelig på huden og effektiv!

XLASH Cosmetics leveres over hele verden med unntak av land som vi har eksklusive partnerskap med. Hvis du ikke kan velge ditt land, kan du kontakte [email protected] så hjelper vi deg.

Bearbeidingen tar 1 til 2 virkedager. Deretter tar en av våre operatører som Postnord eller DHL over. Du mottar en e-post med sporingsnummer så fort pakken din er sendt.

Nei, det er gratis frakt på alle bestillinger.

FAQ

FAQ

9 av de største skjønnhetstrendene S/S 2022

9 av de største skjønnhetstrendene S/S 2022 Skjønnhetstrendene for 2022 er her, og vi på Xlash Cosmetics har fulgt catwalken på Fashion Week… Det ser ut til å bli et spennende skjønnhetsår for alle beautynerdene. Vi ser alt fra glitter, gloss og neon til naturlig glans med mye blush! Hår- og sminketrender for 2022 Skjønnhetstrendene […]

Kollagen - hva er det og hva er det bra for?

Kollagen – hva er det og hva er det bra for?

Kollagen – hva er det og hva er det bra for? La oss snakke om kollagen! Vi dykker ned i denne nye, trendy ingrediensen for å fortelle deg litt mer om hva kollagen gjør og hvorfor det raskt har blitt så populært! Hva er egentlig kollagen? Hva er det godt for? Fortsett å lese for […]

Tørre lepper

Slik blir du kvitt tørre lepper og munnviker

Slik blir du kvitt tørre lepper og munnviker Tørre lepper er noe av det verste vi vet! Såre og sprukne lepper er både ubehagelige, smertefulle og gjør det vanskelig å bruke noe med farge på leppene. Xlash Cosmetics har samlet de absolutt beste triksene for å unngå tørre lepper! Det beste for tørre lepper og […]