deal

Lush Lashes Kit

Alt vippene dine trenger i ett sett

549.00kr

Lush Lashes Kit

549.00kr

decrease quantity increase quantity

Gratis frakt i hele verden

Fleksible betalinger

Stor kundeservice

Hero-funksjoner
check icon
Xlash for lange og fyldige vipper på 28 dager
check icon
Kullsort mascara for volum og lengde
check icon
Den perfekte kombinasjonen for vippene dine
Detaljer om produkter

For å få lange øyevipper er det mange triks, men hvorfor gjøre det vanskelig for seg selv? Vår unike duopakke med Xlash og Xlash Mascara gir deg lange øyevipper på bare noen uker. Påfør Xlash daglig og gi vippene det ekstra volumet med vår effektive Xlash Mascara. Vi lover at du ikke vil bli misfornøyd!

Leveringstiden for dette produktet er akkurat nå ca. 10 dager. Hvis bestillingen din inneholder andre produkter, vil de også bli forsinket.

Ingredienser Xlash Vippeserum:
Aqua, Propanediol, Glycerin, Panthenol, Biotinyl Tripeptide-1, Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Wheat Protein, Butylene Glycol, Hexylene Glycol, Centella Asiatica Extract, Polygonum Cuspidatum Root Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Fructose, Glucose, Sucrose, Urea, Dextrin, Alanin, Glutamic Acid, Aspartic Acid, Hexyl Nicotinate, Hyaluronic Acid, Alcohol Denat., Phenoxyethanol, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide.

HVORDAN SØKE


Slik bruker du Xlash Eyelash Serum

Vurdering og anmeldelser

Gjennomsnittsvurdering: 0

Takk!

Vil du skrive en til?

Vurderingen din

Uthevede anmeldelser:

Xlash Vippeserum er hemmeligheten bak naturlige, fyldige og friske vipper. Med Xlash kan du si farvel til vedlikeholdskrevende vippe extensions, løsvipper og kanskje til og med behovet for mascara? nnSerumet av høy kvalitet kombinerer nøye utvalgte naturlige ekstrakter, potente fuktighetsgivende ingredienser og kraftfulle aktive ingredienser. nnPå grunn av de imponerende resultatene har Xlash blitt Sveriges mest solgte vippeserum, og i dag selges Xlash globalt. Vi har fornøyde kunder over hele Europa, Asia, Sør-Amerika og USA. nnHvert 30 sekund selges et Xlash Vippeserum *, og antall fornøyde kunder fortsetter å vokse. nn*Basert på årlige salgsdata før den nye produktlanseringen.

Xlash hjelper de naturlige vippene dine til å vokse på tre måter: nDen fuktighetsgivende formelen får vippene til å se sunnere og fyldigere ut nAktive ingredienser støtter din naturlige vekst slik at vippene ser lenger ut nBeroligende, naturlige ingredienser forebygger at vippene løsner for tidlig nnDe fuktighetsgivende ingrediensene hjelper vippene til å bli sterkere og forebygger at de knekker, slik at vippene kan vokse seg lange. nnAktive ingredienser hjelper vippene til å vokse ved å støtte din naturlige vekst. De aktive ingrediensene i formelen vår er Biotinyl Tripeptide-1 og Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide. nnFormelen inneholder flere beroligende ingredienser som gir vippene dine optimale forhold for å kunne vokse, og forebygger at vippene løsner for tidlig. Dette får vippene dine til å se lenger, fyldigere og sunnere ut.

nXlash Mascara gir lange, fyldige og separerte øyevipper og er beriket med vitamin E og A for en pleiende formel.nnDen milde formelen inneholder kullsvarte pigmenter som sørger for en rik og dyp farge som varer hele dagen takket være mascaraens vannresistente evne.

Xlash Mascara hjelper øyenvippene dine med å få mer volum, lengde, elastisitet og glans.


HVORDAN DU BRUKER XLASH

FAQ

MAGASIN

9 av de største skjønnhetstrendene S/S 2022

9 av de største skjønnhetstrendene S/S 2022 Skjønnhetstrendene for 2022 er her, og vi på Xlash Cosmetics har fulgt catwalken på Fashion Week… Det ser ut til å bli et spennende skjønnhetsår for alle beautynerdene. Vi ser alt fra glitter, gloss og neon til naturlig glans med mye blush! Hår- og sminketrender for 2022 Skjønnhetstrendene […]

Kollagen - hva er det og hva er det bra for?

Kollagen – hva er det og hva er det bra for?

Kollagen – hva er det og hva er det bra for? La oss snakke om kollagen! Vi dykker ned i denne nye, trendy ingrediensen for å fortelle deg litt mer om hva kollagen gjør og hvorfor det raskt har blitt så populært! Hva er egentlig kollagen? Hva er det godt for? Fortsett å lese for […]

Tørre lepper

Slik blir du kvitt tørre lepper og munnviker

Slik blir du kvitt tørre lepper og munnviker Tørre lepper er noe av det verste vi vet! Såre og sprukne lepper er både ubehagelige, smertefulle og gjør det vanskelig å bruke noe med farge på leppene. Xlash Cosmetics har samlet de absolutt beste triksene for å unngå tørre lepper! Det beste for tørre lepper og […]