FAQ

Hvilke ingredienser inneholder Xlash?

Aqua, Propanediol, Glycerin, Panthenol, Biotinyl Tripeptide-1, Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Wheat Protein, Butylene Glycol, Hexylene Glycol, Centella Asiatica Extract, Polygonum Cuspidatum Root Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Fructose, Glucose, Sucrose, Urea, Dextrin, Alanin, Glutamic Acid, Aspartic Acid, Hexyl Nicotinate, Hyaluronic Acid, Alcohol Denat., Phenoxyethanol, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide.

Hva skjer hvis jeg slutter å bruke Xlash?

Øyenvippene dine vil komme tilbake til sin opprinnelige tilstand etter noen uker eller måneder. Hvis du vil beholde resultatene du har oppnådd kan du redusere bruken til 2-3 ganger i uken.

Hva om jeg glemmer å bruke Xlash en kveld?

Hvis du glemmer eller hopper over Xlash en kveld, fortsett som vanlig neste kveld. Regelmessig bruk av produktet er nøkkelen til langsiktige resultater.

Er det ok å bruke sminke mens du bruker Xlash?

Ja, det er helt ok å bruke sminke mens du bruker Xlash. Mascara og lignende produkter skal fjernes helt før du bruker Xlash.

Jeg vil være distributør av Xlash, hvordan går jeg frem?

Vi er alltid på utkikk etter flere forhandlere. Kontakt oss ved å fylle ut skjemaet, så kontakter vi deg så snart vi kan.

Hvor mange milliliter inneholder Xlash?

Vårt mest popoulære produkt er vippserumet og tilbys i to ulike størrelser:

Hvor lang tid tar det å se resultater på øyenvippene?

Våre tester viser at det tar opptil 4 uker innen du kan se en merkbar forbedring av kvaliteten på dine vipper. Vi anbefaler likevel at du bruker Xlash i 4–6 uker for å få et godt resultat. Våre tester har til tross for dette vist at mange ser resultater tidligere enn 4–6 uker.

Hvor lenge varer en forpakning fra Xlash?

En forpakning med 3 ml Xlash varer i omtrent 2-3 måneder. 6 ml Xlash PRO vil vare i omtrent 5-6 måneder.

Hvor lenge kan jeg forvente at resultatet skal vare?

Det er veldig individuelt hvor lenge resultatet varer. Vi har kunder som bekrefter at effekten på øyenvippene deres varte opptil et år etter at de sluttet å bruke Xlash. Xlash gir langvarige resultater, men resultatene er ikke permanente til følge av at øyevippene har en naturlig livssyklus.

Hvordan fungerer Xlash?

Xlash fungerer ved å forlenge vippesyklusen for øyenvippene i tillegg til å stimulere hårsekkene og gjøre øyevippene lengre, tykkere og mørkere.

Er Xlash testet på dyr?

Xlash er IKKE på noen som helst måte testet på dyr. Xlash har en påvist effekt som er utviklet gjennom tester på mennesker.

Kan menn bruke Xlash?

Produktet vårt er unisex og gjennomsiktig, altså er det ideelt for menn å bruke også!

Kan jag bruke Xlash mens jeg er gravid eller ammer?

Sikkerheten til Xlash er blitt bekreftet i flere studier utført av uavhengige forskningslaboratorier. Disse testene har bekreftet at det er trygt at Xlash kommer i kontakt med hud og øyne på voksne.

Ingen studier har dog blitt utført på gravide eller ammende kvinner på noen vippeserumer på markedet. Vi har ingen vitenskapelig grunn til å tro at Xlash utgjør en sikkerhetsrisiko for kvinner som er gravide eller ammer. Vi har hatt gravide kunder som har brukt produktene våre uten problemer. Vi anbefaler til tross for dette at du først oppsøker legen din før du bruker Xlash Eyelash Serum hvis du er gravid eller ammer.

Kan jeg bruke Xlash to ganger daglig for å få bedre resultater?

Nei, Xlash skal kun brukes én gang daglig for fyldigere og vakrere øyenvipper. Overdreven daglig bruk er ikke nødvendig og vi anbefaler det ikke.