Fri frakt i hele Norge
Fakta om browlift

ALT DU TRENGER Å VITE OM BROWLIFT LAMINATION

Browlift er den største trenden akkurat nå! Og vi på Xlash Cosmetics elsker øyenbryn. Derfor kontaktet vi Helene på Vackrast med Helene, som er en ekte brynekspert! Her får du alt du trenger å vite hvis du tenker på å gjøre en browlift.

Helene jobber på sin egen salong i Tyresö i Sverige, Vackrast med Helene. Hun har vært i skjønnhetsbransjen i over 30 år og er blant annet autorisert hudpleieterapeut og har flere sertifikater og videreutdannelser i skjønnhetsbehandlinger. Den siste tiden har browlift tatt mer og mer plass, så vi på Xlash Cosmetics bestemte oss for å finne ut alt du trenger å vite om behandlingen.

HVA ER BROWLIFT?

Browlift eller brow lamination er permanent for øyenbrynene der du former dem semi-permanent. I en brow lamination legger du også til vitaminer og mineraler. Du kan gjøre et løft som er trendy nå, men også bare for å holde dem på plass.

HVORDAN GJØR MAN BROWLIFT?

Først rengjør man øyenbrynene for å fjerne fett og påfører deretter væsken som myker opp hårstråene – ellers er de ganske stive og vanskelige å jobbe med. Etter det appliserer jeg permanenten slik at jeg kan forme brynene som kunden ønsker. Det neste trinnet er å påføre plast og varme som sitter på i omtrent fem minutter før man tørker av det og påfører fiksering. Fikseringen inneholder proteiner og mineraler. Her kan du også velge å farge øyenbrynene. Det siste trinnet jeg gjør er å påføre en shine repair, en slags keratin som bygger opp, styrker og lukker porene. Det gir også mer volum, glans og farge. Hele prosessen tar omtrent 40-45 minutter.

Browlift lamination gjord av vackrast med helene

HVA SKAL MAN TENKE PÅ FØR BROWLIFT?

Behandlingen utføres aldri på skadet hud, eksem, sår eller lignende. Hvis du bruker xbrow øyebrynsserum i omtrent en måned før behandlingen får du fyldigere bryn, noe som er helt perfekt kombinert med browlift.

HVA SKAL MAN TENKE PÅ ETTER BROWLIFT?

Unngå å berøre øyenbrynene dine de neste timene. Noen varianter krever at du ikke bruker kremer eller påfører vann 24-48 timer etter behandlingen. Spør terapeuten din!


HVILKET RESULTAT KAN MAN FORVENTE SEG?

En skikkelig wow-effekt! Enten holder du dem på plass, eller så børster du dem opp slik at de blir mer buskete, noe som er veldig trendy nå. Alt dette gjøres selvfølgelig etter kundens ønske.

KAN XBROW HJELPE ØYENBRYNENE?

Ja, det kan det absolutt! Hvis kunden har tynne øyenbryn, er det helt perfekt. Jeg anbefaler det alltid! Det er lettere å forme øyenbryn med flere hår, har sett flere kunder som har fått fantastiske resultater.

Browlift gjord av vackrast med helene

HVOR LENGE VARER BROWLIFT?

Alt fra 4-8 uker… Det avhenger av vekstsyklusen og kundens alder.

KAN DU GJØRE BROWLIFT PÅ TYNNE, SKADET ELLER OVERPLUKKEDE BRYN?

Ja, men det blir ikke helt det samme. Som sagt er Xbrow en god start, og etter en måned vil det være lettere å hjelpe kunden med å oppnå ønsket resultat.

GJØR DET VONDT?

Nei ikke i det hele tatt. Det er en fantastisk og avslappende behandling.

FOLLOW US @XLASHscandinavia

Xlash Cosmetics

7 grunner til at du får mørke ringer og poser under øynene

Er det noe verre enn store, tydelige mørke ringer og poser under øynene? Vi vet knapt noe mer irriterende, spesielt ettersom det får deg til å se utrolig mye mer sliten ut! Les videre for å lære deg 7 grunner til at du får mørke ringer og poser under øynene. Vi avslører også vår beste løsning på problemet!

1. Dårlig, for mye eller for lite søvn

Prioritering av god søvn har flere fordeler. Det er ikke tilfeldig at man kaller det for skjønnhetssøvn! Forskere mener at regelbunden søvn på rundt 7-8 timer, blant annet forlenger livet, gir en sunnere hjerne, gjør deg mer produktiv, gir et bedre immunforsvar og forbedrer humøret. I tillegg kan du oppleve at du får en sunnere og finere hud. Hvis du derimot lider av søvnmangel, for mye eller dårlig søvn, kan det lett oppstå mørke ringer og poser under øynene. Hvis du ikke får skjønnhetssøvnen din, kan huden bli blekere og mørke blodkar under øynene kan bli tydeligere. Mangel på søvn kan også føre til at væske akkumuleres under øynene, noe som kan forårsake poser – noe som også kan være en grunn til mørke ringer, ettersom poser kan skape skygger som dermed ser ut som mørke ringer.

Hvis du dessuten har lett for å få mørke ringer og poser under øynene, kan de bli enda tydeligere hvis du sover dårlig.

Prøv derfor alltid å få nok søvn – for å føle deg bedre generelt, men også for å unngå mørke ringer og poser under øynene. Det er ikke bare søvnmangel som påvirker. Det kan være flere andre årsaker til mørke ringer under øynene.

2. Hvordan du sover kan forverre

Visste du at din sovestilling kan påvirke forekomsten av mørke ringer og poser under øynene? Hvis du sover på magen eller siden, kan ansiktet ditt presses mot puten – noe som belaster huden rundt øynene. I stedet kan du prøve å sove på ryggen, da det kan motvirke tidlige tegn på aldring. Hvis posene under øynene er ekstremt tydelige, kan du også sove med en ekstra pute, noe som gjør at hodet hviler høyere og hindrer væske i å samle seg under øynene.

3. Du klør for mye i øynene

Vi har alle kløende og irriterte øyne noen ganger. Det kan skyldes allergier, tørre øyne, eksem eller reaksjon på sminke. Fordi huden rundt øynene er mye tynnere og mer følsom enn resten av kroppen, er det viktig å ikke klø for mye. Visste du at huden under øynene bare er 0,5 mm tynn? Huden på andre deler av kroppen er ca 2 mm tykk. Så hvis du klør mye under øynene, kan det øke hevelse, føre til betennelse og ødelagte blodkar. Dette kan gjøre mørke ringer rundt øynene mer fremtredende.

Hvis du har problemer med å ikke klø deg i øynene, anbefaler vi at du går til nærmeste apotek og ber om en krem eller øyendråper som kan lindre. Du kan også legge kalde agurkskiver på øynene for å behandle med ekstra fukt. Men hvis du lider av eksem, anbefaler vi at du oppsøker lege for å få rett behandling.

4. Du beskytter ikke øynene mot solen

De mørke ringene under øynene kan også skyldes pigmentering som kan være forårsaket av sollys og UV-stråling. Som vi nevnte tidligere, er huden her mye mer følsom, og en solbrent hud rundt øynene kan føre til både dannelse av kråkeføtter og at mørke ringer blir synligere. For å forhindre at du utvikler mørke ringer på grunn av pigmentering, anbefaler vi at du investerer i et par solbriller som har 100% beskyttelse mot UV-stråling. Det er også viktig at solbrillene dekker hele øynene og helst huden under slik at strålingen ikke kan trenge inn.

Klikk her for å lese hva du kan gjøre for å beskytte øynene dine mot solen.

5. Alder kan ha betydning

Jo eldre du blir, jo tynnere blir huden under øynene. Dette er fordi du mister sunt fett og kollagen, noe man trenger for å opprettholde hudens elastisitet. Som et resultat blir blodkarene under øynene mer fremtredende, noe som både forverrer og forårsaker mørke ringer under øynene.

6. Det kan skyldes gener eller benstruktur

Dessverre er det mer sannsynlig at noen mennesker har mørke ringer og poser under øynene. Det kan være fordi du har arvet det fra foreldrene dine – at du rett og slett har hatt uflaks i genpoolen! Foreldrene dine kan ha ført videre delikat og gjennomsiktig hud under øynene. Alt dette gjør blodkarene under øynene mer synlige, noe som skaper en effekt av mørke ringer og poser under øynene. Følsomhet for visse sykdommer, som hypotyreose, kan også påvirke.

I tillegg kan ansiktsform og benstruktur gjøre mørke ringer mer fremtredende. Området under øyet (såkalt tear trough) kan også naturlig være dypt, noe som gjør at området ser mørkere ut.

7. Du får i deg for mye salt eller koffein

Det du spiser påvirker både humør, hud og poser under øynene. Kost med høyt saltinnhold gjør at kroppen binder mer vann, noe som skaper inntrykk av poser under øynene. Det motsatte, dvs. mangel på væske, kan ha en lignende effekt. Balanse er best. Koffein har en lignende effekt, så det kan være en god ide å redusere antall kopper kaffe du drikker hver dag. Vi forstår imidlertid at det kan være vanskelig for den som ikke kan være uten morgenkaffen.

Den beste løsningen for mørke ringer og poser under øynene

Å leve sunt, spise godt og få nok søvn er et godt grunnlag for å unngå mørke ringer og poser under øynene – men det er ikke alltid nok. For å redusere risikoen for mørke ringer og poser under øynene, anbefaler vi hos Xlash øyeserumet vårt, Xlash Wake Me Up Eye Serum. Den inneholder blant annet peptider og naturlig eksfolierende AHA-syrer som hjelper til med å gjenopprette og lyse opp huden under øynene. Det er også formulert med vitaminer og antioksidanter som motvirker hevelse rundt øynene og holder huden sunn og smidig. Påfør morgen og kveld for best resultat. Vi lover at du vil merke et tydelig resultat og snart se piggere og friskere ut!

Les mer om og kjøp Xlash Wake Me Up Eye Serum her!

Uncategorized

XLASH COSMETICS SAMMEN MED LÄKARMISSIONEN: SIKRE FØDSLER

Utallige mødre og barn dør hvert år på grunn av komplikasjoner og usikre forhold under fødselen. For å finne ut hvordan Xlash Cosmetics kan bidra til å redde liv til mødre og barn, kontaktet vi Läkarmissionen for å lære mer om deres arbeid med sikre fødsler.

Den demokratiske republikken Kongo er et av landene med den høyeste barnedødeligheten i verden. For rundt 15 år siden ville Läkarmissionen redde liv i landet og bygde det nå velkjente Panzi-sykehusetet i DR Kongo. 180 kr bekoster en sikker fødsel på Panzi-sykehuset, og mennesker vandrer i dager for å besøke det.

– Engasjementet mitt for kvinners rett til trygg fødsel startet tidlig, da jeg så hvordan kvinner i Kongo led og til og med døde i forbindelse med fødsel. Det var så forferdelig å se, og jeg følte at jeg ville hjelpe. Det sier doktor Denis Mukwege, gynekolog og overlege på Panzi-sykehuset i Kongo.

Kvinnene trenger ikke føde hjemme og kan føde trygt i sterile omgivelser under tilsyn av lege. Det redder både spedbarn og mødre fra dødelige og farlige komplikasjoner.

– Det er ikke bare selve fødselen som foregår under trygge forhold her på sykehuset. Barnet vaksineres mot forskjellige sykdommer, og hvis moren har AIDS, overføres det ikke til barnet. Og etterpå får alle mødre informasjon om familieplanlegging og hjelp med prevensjon, forklarer barnelege Sylvie Mwambali som jobber på sykehuset.

Xlash Cosmetics har i samarbeid med Läkarmissionen satt sammen Mama Care Package (ordinær pris 1555 kr, akkurat nå 1099 kr) fylt med Xlash-produkter for et raskt og friskt utseende! Perfekt for en mamma eller noen med lite tid som fremdeles setter pris på et friskt utseende. For hver solgt Mama Care Package skjenker vi 180 kr til Läkarmissionen, som bekoster en trygg fødsel. Dette betyr at for hver mamma som får en pakke, får en annen mamma føde i sikkerhet.

SHOP NU

Vil du lese mer om Läkarmissionens arbeid for trygge fødsler eller bidra selv? Les mer her.

Intervju: Slik beholder du motivasjonen for en sunn livsstil »

Følg oss US @XLASHCOSMETICS

Xlash Cosmetics

PRODUKTER FRA XLASH SOM DU BARE MÅ PRØVE (HVIS DU IKKE ALLEREDE HAR DET!)

Xlash Cosmetics har flere produkter enn vippeserum… Vi har også sminke, hudpleie og hårprodukter! Har du prøvd noen av våre andre bestselgere? Hvis ikke, så får du snart lyst til å prøve!

1. XBROW

Samme aktive formel – mye jevnere applikator tilpasset øyenbrynene. Helt perfekt nå som fulle og buskete øyenbryn trender! Du får resultater etter omtrent en måned. Bruk alene og få gode resultater eller boost med browlift.

2. XLASH REJUVENATING EYE GEL PATCHES

Du har sikkert sett disse på Instagram! Influensernes favoritter og en ekte bestselger for både kvinner og menn. Avkjølende, fuktighetsgivende, demper mørke ringer og poser under øynene samt fine linjer. Her kan du lese mer om hvorfor du vil elske Eye Gel Patches. P.S det er helt perfekt i sommer!

3. XBROW GEL

Siden lanseringen har øyenbrynsgelen klatret opp på topplisten! Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor, den har fibre som gir øyenbrynene et fyldigere inntrykk, sitter hele dagen og er helt gjennomsiktig, noe som betyr at du kan bruke den både på toppen av øyenbrynsmakeup og på usminkede øyenbryn.

4. XLIPS EGF

Et annet produkt fra Xlash er vår Xlips EGF. Det er ikke bare en fuktighetsgivende leppepomade, den inneholder også EGF som står for Epidermal Growth Factor, som stimulerer vekst og regenerering av celler. Kort sagt betyr det veldig friske lepper med anti-aging egenskaper samtidig som den er dypt fuktighetsgivende. En måte å bruke den på er som en kur over natten for å våkne opp med fuktige lepper (perfekt når de er tørre!), Som et forebyggende tiltak, under leppestift eller over flytende leppestift for en behagelig følelse. Xlips EGF er også perfekt å bruke etter fillers fordi den reparerer, lindrer irritasjon og gir fukt.

5. XLASH EYELINER

Xlash Eyeliner er presis, kullsvart og holder hele dagen. En eyeliner med filtspiss i toppklasse. Og best av alt? Den er veldig prisgunstig. Bruk den til å markere den øvre vippekanten med en tynn strek (vippene dine vil se mye fyldigere ut!) Eller lag en skarp eyeliner. Den tynne spissen gjør at den kan brukes på flere forskjellige måter. Du trenger en god eyeliner i livet ditt.

Følg oss @XLASHCOSMETICS

Xlash Cosmetics

ANSIKTSMASSASJE – HVA ER DET, OG HVORDAN FUNGERER DET?

Xlash Cosmetics lister fordelene med å massere ansiktet og hvorfor du bør inkludere det i din daglige skjønnhetsrutine!

HVA ER ANSIKTSMASSASJE?

Visste du at vi kan påvirke huden på flere måter enn bare å bruke hudpleieprodukter? Ansiktsmassasje er et skjønnhetstriks som kan bidra til å forbedre hudens utseende og velvære, både innvendig og utvendig. Ved å massere ansiktet i fem til ti minutter om dagen, eller noen få ganger i løpet av uken kan du bremse aldringsprosessen og tone ansiktsmusklene.

Et tips er å bruke en rosenkvarts Facial Roller eller Gua Sha som er skånsomme ansiktsverktøy som øker blodsirkulasjonen. Begge gir en beroligende følelse ved hjelp av den kjølige temperaturen som bidrar til å redusere hevelse og inflammasjon.

FORDELER MED Å MASSERE ANSIKTET DITT

Øker blodsirkulasjonen

I en sunn blodsirkulasjon absorberer huden oksygen og næringsstoffer i blodet, noe som fremmer cellefornyelse. Regelmessig ansiktsmassasje kan bidra til å forbedre hudens tekstur og gi mer glow. Ansiktsmassasje øker ikke bare blodsirkulasjonen, men sies også å starte lymfedrenering for å fjerne avfall og giftstoffer for å holde huden sunn og ren.

Lindrer muskelspenning og toner ansiktet

Har du en tendens til å spenne ansiktsmusklene når du føler deg stresset, konsentrert eller sliten? Legg da til ansiktsmassasje i skjønnhetsrutinen din! Muskelspenninger i ansiktet kan over tid føre til fine linjer og rynker. Ansiktsmassasje hjelper huden til å slappe av og lindre eventuelle muskelspenning.

Avslappende

Ta deg tid og nyyyyt! Ansiktsmassasje er like god til å berolige følelsesmessige spenninger som for å lindre spente ansiktsmuskler. Ta deg tid når du masserer ansiktet og slapp av – for du er verdt det!

SLIK GJØR DU

Vi er inspirert av hudpleieeksperten Abigail James som har delt sine beste ansiktsbehandlinger i over 20 år. Se Abigails YouTube-video som viser hvordan en ansiktsløftene massasje kan se ut for å tone ansiktsmusklene og øke blodsirkulasjonen.

FØLG OSS @XLASHCOSMETICS

Xlash Cosmetics

BEAUTY BOOST BRUNSJEN – 5 ENKLE TILLEGG

Hvis det er noe vi elsker når været (og stemningen!) blir litt bedre, så er det brunsj! Xlash Cosmetics tipser om det du kan legge til for å gi deg selv en skikkelig beauty boost på innsiden som vil vises på utsiden. Glans, sterke negler og bedre skjønnhetssøvn? Ja takk!

PÅ PANNEKAKENE

Blåbær er virkelig et superbær. Inneholder ikke bare mengder med antioksidanter, men også vitamin C, B-vitaminer og mineraler som hjelper kroppens funksjoner. C-vitamin har fort blitt et must i baderomsskapet på grunn av de lystergivende og utjevnende egenskapene, så sørg for at du får det fra innsiden også!

I JUICEN

Super-ingrediensen kollagen absorberes best med vitamin C. Derfor er det perfekt å blande 1-3 teskjeer kollagen i juicen. Det kan også maskere eventuelle smaker. Huden vår består av omtrent 75% kollagen som brytes ned av aldring og ytre påvirkning. Derfor har det blitt veldig populært å bruke i hudpleie og kosttilskudd.

P.S hvis du ikke ønsker å ta kollagenpulver, inneholder vår Hair Growth Formula både kollagen, biotin og mange andre vitaminer og mineraler for hår, hud og negler.

I SMOOTHIE

Ikke vær skeptisk til spinat! Det er en enkel og god måte å få i seg mer grønt på – bare bland det i smoothien. Sammen med banan, bær og de andre favorittingrediensene dine smaker det nesten ingenting. Spinat inneholder mange gode vitaminer og mineraler, men de man vanligvis snakker om er vitamin A, vitamin K og folsyre. Vitamin A styrker immunforsvaret, vitamin K styrker skjelettet og folsyre er nødvendig for å produsere protein.

PÅ TOAST

Den ultimate toasten må være avokado, laks og et egg. Ikke bare utrolig god, men inneholder også mye sunt og nødvendig fett og protein som gjør hud, hår og negler friske. Laks inneholder omega-3 som sies å gi glans og fuktighet fra innsiden og ut, avokado inneholder vitamin E som er en skikkelig hudhelt, og egg inneholder antioksidanter som bidrar til en ung og frisk hud!

TIL YOGHURTEN

Yoghurt (både meieri og vegansk!) inneholder mange gode bakterier for magen. Topp det med frø for et enkelt beauty boost! Gresskarfrø bra for mye, men hjelper blant annet skjønnhetssøvn, det er tryptofan som omdannes til søvnhormonet melatonin.

BEST SELGERE

Følg oss @XLASHCOSMETICS

Xlash Cosmetics

INTERVJU: SLIK BEHOLDER DU MOTIVASJONEN FOR EN SUNN LIVSSTIL

Vi har intervjuet Linn Ehrenström som er PT, modell og eeeelsker Xlash. Sjekk ut videoen hennes for en rask og intens trening du kan gjøre på lunsjen eller på en ettermiddagspause hjemme – helt uten utstyr.

Du er personlig trener, modell, tennisspiller og driver dine sosiale medier! Hvor lenge har du vært aktiv?

Jeg har alltid elsket foto og film. Da jeg var 12 år, ba søsteren min meg å “modelle” så hun kunne prøve sitt nye kamera. Jeg tror det var der jeg skjønte hvor gøy det var å stå foran kameraet. For 3-4 år siden begynte jeg å poste mer frekvent på mine sosiale medier, mye av det var fra tennisbanen og tips på øvelser som kan bidra til å bli en bedre tennisspiller. Der la jeg merke til at antall følgere økte, og at mange satte pris på tipsene mine.

Hvorfor akkurat tennis?

Jeg begynte å spille tennis (med skumball!) da jeg var fire år og begynte å konkurrere en del da jeg var ti, og elsket det. Da jeg fylte 12 år begynte jeg på en idrettsskole hvor jeg kunne spille tennis i skoletiden, etter videregående begynte jeg på tennisgymnaset i Uppsala for å satse på det. Jeg har vært i Dubai og Kuwait i internasjonale ungdomskonkurranser, fått noen SM-bronsemedaljer og spilt i eliteserien.

Etter studenten ville jeg konkurrere mer internasjonalt, men ryggskaden stoppet meg dessverre. Jeg prøvde rehabilitering og konkurranser i et år eller noe, men deretter gikk det ikke lenger. I dag, over tre år senere, kan jeg spille i 1-2 timer i uken før smertene tar over.

Hvordan takler du hverdagen?

Jeg har helt siden jeg var liten vært veldig organisert, jeg tror at det er mye takket være tennis og ansvaret jeg fikk ta selv. Pakke vesker, fikse snacks og passe tider var en del av hverdagen min allerede da jeg var barn.

Kjenner du press over utseendet ditt som modell og influencer?

Det er mye positivt med sosiale medier, du kan la deg inspirere av andre, få tips og møte nye venner. Men jeg vet faktisk ikke om det positive oppveier den negative siden som finnes. Heldigvis har jeg ikke opplevd så mye hat på nettet enda, kanskje for at jeg ikke har så stort antall følgere.

Men en ting jeg ubevisst har blitt påvirket av er kroppshetsen som raser på sosiale medier. Det finnes et ideal om hvordan du skal se ut, og hvis du ikke oppfyller kriteriene, blir du ikke akseptert. Derfor prøver jeg å oppmuntre til velbehag og personlig utvikling i trening. Trening skal være noe som gjør deg lykkelig, du skal trene for deg selv og dine egne mål, ikke for hvordan verden synes kroppen din skal se ut.

Hvordan opprettholder du motivasjonen for en sunn livsstil?

Jeg tror 100% på å finne noe du synes er gøy å gjøre. Uansett om det er å gå tur med hunden, å spille padel med venner eller satse på en sport. Så lenge du trives med det du gjør, er det lett å holde motivasjonen oppe! Og så tror jeg ikke helt på å stille for høye krav heller.

Hva lager du når du ikke har mye tid? Noe raskt og enkelt!

Mitt mål når jeg har det travelt, er definitivt en smoothie. Det eneste kravet jeg har er at den skal inneholde de tre viktigste energikildene: karbohydrater, fett og protein. Min favorittoppskrift er: Banan, frosne jordbær, havregryn, et egg, noen form av nøttesmør, kvark og litt vann.

Dine beste beauty-hacks?

Sørg for å vaske ansiktet og bruke en god ansiktskrem. Xlash Eye Gel Patches gjør magi!

Når oppdaget du Xlash og hva er favorittproduktet ditt?

Jeg hørte om Xlash for noen år siden og var veldig imponert over det jeg så at vippeserumet kunne gjøre for vippene, og i fjor sommer fikk jeg sjansen å prøve noen produkter, nå er jeg helt hooked. Jeg bruker den vannresistente mascaraen hver dag, da jeg ikke trenger å vaske den av før treningen. Nå kan jeg endelig svette og gni øynene når jeg trener uten å se ut som en vaskebjørn etterpå!

Hva gleder du deg til i 2021?

2020 har vært et tøft år for alle, og det jeg gleder meg mest til i 2021 er en sommer full av klemmer og koselige grillkvelder med familie og venner. Utover det er målet mitt å få firmaet mitt å vokse, og få sjansen å hjelpe kundene mine med å nå sine mål og drømmer. Og så ville det være veldig gøy hvis korsryggen min ble bedre så jeg kan ta opp tennis og begynne å konkurrere igjen!

Beauty boost brunsjen – 5 enkle tillegg »

Følg oss @XLASHCOSMETICS

Utallige mødre og barn dør hvert år på grunn av komplikasjoner og usikre forhold under fødselen. For å finne ut hvordan Xlash Cosmetics kan bidra til å redde liv til mødre og barn, kontaktet vi Läkarmissionen for å lære mer om deres arbeid med sikre fødsler.

Den demokratiske republikken Kongo er et av landene med den høyeste barnedødeligheten i verden. For rundt 15 år siden ville Läkarmissionen redde liv i landet og bygde det nå velkjente Panzi-sykehusetet i DR Kongo. 180 kr bekoster en sikker fødsel på Panzi-sykehuset, og mennesker vandrer i dager for å besøke det.

– Engasjementet mitt for kvinners rett til trygg fødsel startet tidlig, da jeg så hvordan kvinner i Kongo led og til og med døde i forbindelse med fødsel. Det var så forferdelig å se, og jeg følte at jeg ville hjelpe. Det sier doktor Denis Mukwege, gynekolog og overlege på Panzi-sykehuset i Kongo.

Kvinnene trenger ikke føde hjemme og kan føde trygt i sterile omgivelser under tilsyn av lege. Det redder både spedbarn og mødre fra dødelige og farlige komplikasjoner.

– Det er ikke bare selve fødselen som foregår under trygge forhold her på sykehuset. Barnet vaksineres mot forskjellige sykdommer, og hvis moren har AIDS, overføres det ikke til barnet. Og etterpå får alle mødre informasjon om familieplanlegging og hjelp med prevensjon, forklarer barnelege Sylvie Mwambali som jobber på sykehuset.

Xlash Cosmetics har i samarbeid med Läkarmissionen satt sammen Mama Care Package (ordinær pris 1555 kr, akkurat nå 1099 kr) fylt med Xlash-produkter for et raskt og friskt utseende! Perfekt for en mamma eller noen med lite tid som fremdeles setter pris på et friskt utseende. For hver solgt Mama Care Package skjenker vi 180 kr til Läkarmissionen, som bekoster en trygg fødsel. Dette betyr at for hver mamma som får en pakke, får en annen mamma føde i sikkerhet.

SHOP NU

Vil du lese mer om Läkarmissionens arbeid for trygge fødsler eller bidra selv? Les mer her.

Xlash

Xlash Cosmetics

Toppliste: Produkter fra Xlash Cosmetics

Skjønnhetsprodukter som virkelig gjør det de lover og litt til? Ja takk! Xlash Cosmetics lister våre 10 bestselgere akkurat nå.

1. Xlash Vippeserum

Dette er vårt absolutt bestselgende produkt – klassiske Xlash Vippeserum. Naturlig lange og fyldige vipper på bare 28 dager ved hjelp av effektive og nærende ingredienser. Mange av kundene våre opplever også mer buede, mørkere og sterkere vipper.

2. Xlash PRO Vippeserum

Storesøster Xlash PRO Vippeserum inneholder nøyaktig de samme ingrediensene som Xlash, men inneholder 6 ml i stedet for 3 ml. Dette betyr helt enkelt at Xlash PRO varer dobbelt så lenge. Perfekt for deg som allerede vet at Xlash fungerer og vil ha for langvarig bruk – noe som også blir prisgunstig på sikt! Double the amount, double the fun.

3. Xbrow Øyebrynsserum

Trendbrynene kommer ikke til å forsvinne i nærmeste fremtid! Bruk Xbrow for å få looken. Xbrow har de samme aktive ingrediensene som Xlash, men er tilpasset øyenbrynene dine. På bare en måned har du fyldigere øyenbryn, med flere og tykkere hårstrå.

4. Xlash Rejuvenating Eye Gel Patches

Dette er ikke bare en favoritt blant våre kunder, men også hos oss på kontoret! En øyemaske som reduserer mørke ringer under øynene, fine linjer og hevelse. Fukter som en drøm og gir en luksuriøs følelse til hjemmebehandlingen.

5. Hair Growth Formula

Hair Growth Formula er vitaminer for håret ditt. Inneholder biotin, kollagen og en rekke vitaminer og mineraler som er bra for håret ditt. Healthy hair? We do care!

6. Xlash Mascara

Xlash Mascara er en favoritt hos mange. Er det lengden? Volumen? Bøyen? Den kullsvarte formelen? At den varer hele dagen? Vi vet ikke, sannsynligvis kombinasjonen av alt! Den perfekte mascaraen. P.S den er også vanntett opp til 38 grader!

7. Xbrow gel

Hvis du liker en lett øyenbryngel, vil du elske denne! Varer hele dagen, men det vil ikke engang føles som om du har noe på. Bruk som en avsluttende touch i øyenbrynrutinen for fyldige øyenbryn.

8. Xlips Lip Plump Serum

Fyldige lepper er en drøm, men det er ikke uoppnåelig med Xlips Lip Plump Serum! Bruk Xlips på dine naturlige lepper for en liten push der det er my lips but better, eller når du har leppestift. Stikker og kribler akkurat som en plumper skal!

9. Wake Me Up Eye Serum

Når øyekremen ikke er nok, begynn å bruke et serum! Dette inneholder litt AHA-syrer som har en eksfolierende effekt. Den lyser derfor effektivt opp og bidrar til å redusere fine linjer. Den inneholder også mange fuktighetsgivende ingredienser, så det er alt du trenger i en liten flaske.

10. Xlips EGF

Myke lepper over natten? Ja! Med Xlips EGF får du en skikkelig boost med fuktighetsgivende ingredienser som føles fløyelsaktig på leppene. Bruk den som en vanlig leppepomade hvis det er nødvendig, eller som en kur om natten når du føler deg ekstra tørr.

Følg oss @XLASHCOSMETICS

Behind the scenes: Xlash lab

Xlash Eyelash Serum

Behind the scenes: Slik tilvirkes Xlash

Er du også nysgjerrig på hvordan Xlash Vippeserum tilvirkes? Vi har intervjuet vårt laboratorium som ligger i Sør-Sverige! Hva får egentlig vippene til å vokse, hvordan garanteres kvaliteten og hvordan ser et laboratorium egentlig ut?

Hva inneholder Xlash Vippeserum som får vippene til å vokse?

Xlash har en trippelvirkende formel – den inneholder aktive, fuktighetsgivende og beroligende ingredienser. Et eksempel på en aktiv ingrediens er biotinpeptid som er en kombinasjon av biotin og peptid som hjelper dine naturlige vipper å vokse. En fuktighetsgivende ingrediens er for eksempel hyaluronsyre som kan binde fukt som er 1000 ganger sin egen vekt. Vi har også tilsatt beroligende ingredienser som ekstrakter av grønn te og kamille for å gjøre formelen så skånsom som mulig. Serumet inneholder ingen kunstige lukter eller farger.

Hvor mange ansatte jobber med Xlash?

Det er seks personer involvert i forskjellige roller. Det kan være produksjon, kvalitetskontroll og analyselaboratorium.

Hvordan tilvirkes Xlash Vippeserum?

Det er mye planlegging av de fysiske lokalene ettersom det ikke er tillatt å produsere forskjellige produkter samme dag. Fordeling av roller i produksjonen ser vanligvis slik ut: En person forbereder og veier alle ingrediensene, en annen forbereder mikseren der hygienekontroll skal utføres før start, blanding starter og tar rundt fire timer. Etter det begynner testene og det tar rundt tre timer. Når blandingen er preliminær, settes den i karantene i påvente av ytterligere kontroller. Så det er en ganske lang prosess.

Etter en uke når formelen er godkjent, begynner vi å fylle beholdere og sjekke hele flasken individuelt for å sikre at alt er som det skal være. De sendes kontinuerlig inn i fyllemaskinen. Etter fylling kontrolleres vekt, mulig lekkasje og lukking. Beholderne blir plastifisert og pakkes deretter inn i esken. Deretter sendes den videre til Xlash Cosmetics egne lager!

Hva er det viktigste med Xlash?

Kvalitetskontrollene og valg av ingredienser. Vi utfører mange tester på innkommende råvarer og sørger for at de oppfyller fastsatte myndighetskrav. Vi gjør også mange mikrobiologiske analyser for å bevise renhet.

Hvor lang tid tar det å lage Xlash?

Det tar rundt fem dager fra tilberedning av råmateriale, blanding, kontrollanalyser og deretter tapping før fylling.

Hvordan kontrolleres kvalitet?

Vi holder øye med leverandørene av alle ingredienser og sørger for at de oppfyller kvalitetsstandarder. Canopus må regelmessig gjennomføre leverandørvurderinger for å garantere god kvalitet og sporbarhet. Når flaskene er fylt, blir de satt i karantene i opptil to uker for å vente på alle analyseresultater før de blir godkjent for salg.

Vil du se mer av hvordan det fungerer? Sjekk ut vår Instagram.

Hvordan kontrolleres kvalitet?

Følg oss @XLASHscandinavia

Din handlekurv (0)

Du har ingen produkter i handlekurven.

spinner