Fri frakt i hele Norge
ikke gå glipp av vårt nye produkt Hydro gel maske!

9 av de største skjønnhetstrendene S/S 2022

Skjønnhetstrendene for 2022 er her, og vi på Xlash Cosmetics har fulgt catwalken på Fashion Week… Det ser ut til å bli et spennende skjønnhetsår for alle beautynerdene. Vi ser alt fra glitter, gloss og neon til naturlig glans med mye blush!

Hår- og sminketrender for 2022

Skjønnhetstrendene i 2022 gjenspeiles i trendene som Gen Z har startet det seneste året, som har gjenopplivet både mote- og skjønnhetstrender fra tidlig på 2000-tallet. Hvis du er litt eldre enn tenåring, kan du finne frem den gamle garderoben din, tilbehør og sminketeknikker for nå gjør det comeback!

Glitter, glamour og gloss

Glitter gjør et sterkt comeback… Overalt. Og da mener vi virkelig overalt. Kroppsglitter, øyenskygger, i hår, glitter liners og vi så til og med glitrende ører (ja, ører!) på catwalken. Hvis du ikke er klar til å gå all in med glitrende skuldre og ben, kan du bruke en glansfull krem på kroppen for glød i de varmere månedene. En annen måte å innlemme trenden på er glitrende øyenskygger.

Midtskill

En annen trend fra tidlig på 2000-tallet som er tilbake er midtskill. Gen Z spådde allerede dette i fjor! Jo beinere, jo bedre. Fungerer bra i både en elegant oppsetning, en kortklipt pasje eller i bølgete frisyre. En perfekt trend som er lett å prøve uten større forpliktelser.

Naturlig hud med glød

Legg den heldekkende foundationen på hyllen og velg en dagkrem med farge i, en BB-cream eller en lett foundation – hvis du vil følge årets trender altså. Flere designere valgte et naturlig look med mye glød. Sats på god hudpleie, fukt og cream highlighter for å få looket.

Blush og rouge

Dette startet allerede i begynnelsen av 2021, men nå ser vi en økning. Trenden er frisk, naturlig, men synlig. Du trenger heller ikke bare ha den på kinnene, men også over nesen eller opp til tinningene for et naturlig og sunt look. Her ser vi at kremrouge er et veldig godt alternativ, velg en i en farge som passer din hudtone og påfør (minst) dobbelt så mye som du vanligvis gjør!

Hårtilbehør i metallic

Designere elsker å komplettere sine looks med statement pieces i håret. De siste årene har vi sett scrunchies, perlehårnåler og hårspenner. I år er det metallic som setter tonen. Både mindre og diskrete spenner, men også tiaraer! Hvis du liker å gå all in med håret, er dette (h)året ditt.

Glossy lepper

Jo mer glossy jo bedre! Fungerer både alene på naturlig fargede lepper eller på en statement farge, som en vakker rød eller rosa. Du kan også ha gloss på øyelokkene for et wet og glossy look

9 av de største skjønnhetstrendene S/S 2022

Ferskentonede skygger og lepper

Hver vår og sommer ser vi en trendnyanse i oransje, og i år er det peach. En superfrisk look uansett om fargen påføres øyne, kinn eller lepper. Det går hånd i hånd med den naturlige huden med mye glød vi har sett. Fargen er også flatterende på de fleste hudtoner!

9 av de største skjønnhetstrendene S/S 2022

Detaljer i neon

Bytt ut din vanlige winged eyeliner med en i neon! Rosa, oransje eller kanskje grønn? En perfekt måte å få litt farge på uten at det blir for mye! Du kan også prøve deg frem med en mer grafisk variant.

neon

En sleek frisyre

2022 ser vi en klassisk sleek hestehale, men også andre varianter… Legg til en av de andre trendene som glitter, statement tilbehør eller 00-tallets midtskill i håret for å maksimere trenden!PS visste du at du kan bruke Xbrow Gel til å børste ned hår som ikke vil holde seg på plass? Tynger ikke ned håret!

FOLLOW US @XLASHCOSMETICS

Kollagen – hva er det og hva er det bra for?

La oss snakke om kollagen! Vi dykker ned i denne nye, trendy ingrediensen for å fortelle deg litt mer om hva kollagen gjør og hvorfor det raskt har blitt så populært! Hva er egentlig kollagen? Hva er det godt for? Fortsett å lese for å se hvilke typer kollagen vi jobber med på Xlash Cosmetics.

Hva er kollagen?

La oss begynne med det grunnleggende – hva er kollagen? Tro det eller ei, kollagen er noe som faktisk allerede finnes i menneskekroppen! Det er et protein som kroppene våre produserer, og det finnes i både bein, hud og muskler.

Naturlig kollagen vs. syntetisk kollagen

Naturlig kollagen er kollagenet som kroppen vår produserer naturlig, og det sies at vi har minst 16 forskjellige typer kollagen i oss. Syntetisk kollagen derimot, er kollagen som vi tilfører kroppen vår. Vi tar det som tilskudd, som i vår Xlash Hair Growth Formula eller i hudpleieprodukter som vår Xlash Collagen Night Mask!

Fordeler med kollagen og hva det er bra for

Kollagen hjelper hovedsakelig med å sterke bein og støtte hudens struktur. Det betyr at det kan hjelpe huden din med å beholde sin ungdommelige glød. Det sies at kollagen hjelper med å støtte huden din med å beholde elastisitet og mykhet. Etter hvert som tiden går, produserer kroppene våre faktisk mindre kollagen, og derfor har man begynt å bruke kollagen i kost og hudpleierutiner!

Kollagen i hudpleierutinen din

Det finnes mer enn én måte å legge til kollagen i rutinen din. På Xlash har vi laget Collagen Night Mask for en kveldsboost av kollagen! Denne masken bruker acacia kollagen som hjelper til med å fukte og hydrere huden for å gi den glød. Når du påfører et tynt lag av denne masken før du legger deg, bruker den acacia kollagen for å berolige huden din, hele natten. Når du våkner om morgenen, kan du skylle masken av med varmt vann og starte dagen din med merkbart ny og forfrisket hud!

Forskjellige typer kollagen som vi elsker

Xlash Collagen Night Mask inneholder Acacia Kollagen, men det finnes andre typer syntetisk kollagen som brukes i hudpleieprodukter og kosttilskudd. Bare for å nevne noen stykker: Marint Kollagen, Acacia Kollagen og Bovint Kollagen er noen av de mest populære former som brukes i hudpleie og kosttilskudd.

Marint kollagen

På Xlash bruker vi Marint Kollagen og Acacia Kollagen i våre produkter. Marint kollagen er produsert fra fiskeskinn. Vi bruker marint kollagen i vår Xlash Hair Growth Formula for å støtte håret i å naturlig vokse seg sterkt og tykt.

Akaciakollagen – veganskt kollagen

Acacia Kollagen, som du finner i vår Collagen Night Mask, er produsert fra akasietrær og er vegansk og cruelty free. Collagen Night Mask bruker vegansk kollagen, squalane og bitter kirsebærekstrakt for å hydrere huden hele natten, og hjelper den med å beholde sin elastiske og ungdommelige glød.

Vi summerer: Hva er kollagen bra for?

Etter å ha gått inn på detaljene – la oss summere nøkkelfordelene med kollagen og hva det er bra for!

Nøkkelfordelene med kollagen

– Kollagen kan støtte kroppen med å sterke bein, hud og muskler!

– Når det brukes i hudpleie, kan det hjelpe med å hydrere huden og beholde fukt.

– Kollagen kan støtte hudens elastisitet og med å beholde en ungdommelig glød.

Kollagen – Hvordan kan jeg begynne å bruke det?

Når det gjelder denne fantastiske ingrediensen, er det ikke noen grunn til å være redd. Å legge til kollagen i rutinen din, uansett om det er gjennom kosttilskudd eller hudpleie, sies å ha en veldig positiv effekt på huden og kroppen din! Så hvorfor ikke tilføye kollagen i rutinen din? Du kan eksempelvis begynne med å utforske Xlash-produktene som inneholder kollagen: Collagen Night Mask og Hair Growth Formula, og begynne din egen, nye opplevelse med denne supertrendy (og støttende) ingrediensen.

FOLLOW US @XLASHCOSMETICS

Tørre lepper

Slik blir du kvitt tørre lepper og munnviker

Tørre lepper er noe av det verste vi vet! Såre og sprukne lepper er både ubehagelige, smertefulle og gjør det vanskelig å bruke noe med farge på leppene. Xlash Cosmetics har samlet de absolutt beste triksene for å unngå tørre lepper!

Det beste for tørre lepper og munnviker

Skrubb leppene dine

Hvis du har død og tørr hud på leppene, kan det blokkere fukt til områder som virkelig trenger det. Du kan kjøpe en leppeskrubb, blande din egen med olje og sukker eller fukte et frottéhåndkle med varmt vann og skrubber forsiktig. Vær lett på hånden og skrubb heller litt for lite enn for mye. Gjør det heller litt hver eller annenhver dag når du har veldig tørre lepper, slik at du ikke skader den tynne og følsomme huden ved å være for hardhendt.

Du kan også bruke leppeskrubb som en forebyggende behandling en gang i uken. Gjør det til en liten lepperutine og et moment med self care.

Fukt på dypet med en leppemaske

Etter å ha skrubbet leppene dine, er det viktig å bruke en leppepomade eller leppemaske som hydrerer på dypet og ikke inneholder ingredienser som bare får leppene dine til å føles bedre i øyeblikket, men egentlig tørker ut. Vær oppmerksom på vann i ingredienslisten! Det er noe som gjør mer skade enn godt når det gjelder fukt. Jo høyere opp i ingredienslisten det er, desto mer vann inneholder produktet.

Velg heller et produkt med mye oljer, frøsmør og vitamin E. Xlips Cacao Lip Mask inneholder kakaosmør som fukter og forebygger tørr og irritert hud, E-vitamin inneholder beroligende antioksidanter og murumurufrøsmør som gir langvarig hydrering. Den føles også helt magisk på leppene! Påfør et tykkere lag på leppene og bruk det over natten eller bruk det som en vanlig leppepomade i løpet av dagen.

Forebygg tørre lepper og munnviker

Ikke slikk på leppene dine

Å slikke på leppene er en dårlig vane du må slutte med! Det kan føles beroligende for øyeblikket, men leppene blir faktisk enda tørrere. Dette er fordi det fjerner all fukt fra leppene, noe som tørker dem ut.

Drikk mye vann

Fuktighet fra innsiden. Å være dehydrert er en av de vanligste årsakene til tørre lepper. Du blir dehydrert når kroppen mister mer væske enn den får inn. Hvor mye vann du bør drikke avhenger blant annet av alder og aktivitetsnivå. Andre symptomer på at du drikker for lite vann kan være svimmelhet, munntørrhet og hodepine.

Bruk solfaktor

Du er kanskje flink til å bruke SPF i ansiktet og på kroppen, men husker du leppene dine? Huden på leppene er veldig sensitiv, tynn og kan lett få solskader. Å bruke solfaktor beskytter dem, ikke bare mot å bli brent og begynne å flasse, men bygger også en barriere mot solskader og forebygger tørre lepper.


Derfor får du tørre lepper

Tørre lepper kan skyldes mange ting.

Klima

Tørr kald luft ute og varm og tørr luft inne kan gjøre leppene tørre og irriterte fordi de alltid er utsatt. Det er ikke så mye å gjøre bortsett fra å beskytte dem med leppepomade, spesielt i de kaldere månedene!

Betennelse

Hvis du ofte har ekstremt tørre lepper, kan du ha en betennelse i eller på leppen. De kan oppstå av flere forskjellige årsaker, inkludert at du slikker leppene dine mye. Hvis symptomene dine er langvarige, snakk med det lokale apoteket eller legen din.

Vitaminmangel

Hvis kroppen din ikke får i seg nok vitaminer og mineraler, kan leppene dine påvirkes! Spis et variert kosthold for bedre hud, hår og lepper.

Medisinering og behandlinger

Många mediciner har torr hud som biverkning. Se till att du ger dina läppar de bästa förutsättningarna om du vet med dig att du tar preparat som kan ge torr hy.

FOLLOW US @XLASHCOSMETICS

Eyebrow serum

själv Øyenbrynsskole: Slik plukker du øyenbrynene dine hjemme

Plukke øyenbrynene dine hjemme og få en perfekt form på kort tid uten å måtte bruke penger og tid på salongbesøk? Ja takk! Xlash Cosmetics øyenbryneksperter går gjennom hvordan du gjør det – trinn for trinn.

IFør du begynner å nappe øyenbrynene

Trenger du:

En pinsett
Et speil
En øyenbrynspenn

Trim øyenbrynene om nødvendig

Hvis du har buskete bryn og/eller lange hår, kan du begynne med å trimme brynene med saks. For å gjøre dette børster du øyenbrynene nedover med enden av en øyenbrynbørste, en ren mascarabørste eller en øyenbryngel. Ta forsiktig en saks og klipp hårene som er ute av form. Da ser du hva du har å jobbe med!

Plukk øyenbrynene trinn for trinn

Trinn 1: Finn utgangspunktet

Snu pinsetten opp ned eller bruk en blyant. Plasser den mot ene nesevingen din, rett opp. Det er et godt utgangspunkt for brynet. Lag en lett strek med en øyenbrynspenn eller eyeliner for å huske merkingen. Gjør det samme på den andre siden. Dette gjør du for å unngå for tette eller for tynne øyenbryn.

Trinn 2: Plukk mellom brynene

Plukk hårene som er mellom markeringene dine. Hårene her er veldig tynne og kan være vanskelige å få tak i, så bruk en presis pinsett for å gjøre det lettere, som Xbrow Tweezer.

Trinn 3: Finn ditt sluttpunkt

Nå er det på tide å finne ut av hvor brynene skal slutte. For å gjøre dette, bruk pinsetten eller pennen igjen. Plasser den mot nesevingen og pek skrått oppover (hvis du bruker pinsett, pek den skarpe delen nedover mot nesen). Den skal være vinklet slik at den ene enden ligger mot det ytre hjørnet av øyet. Gjør en ny markering.

Trinn 4: Plukk så du får rett lengde på brynene

Plukk hårene som er bak markeringen.

Dette får øyenbrynene dine til å se verken for lange eller for korte ut.

Trinn 5: Finn brynets høyeste punkt

Buen er der øyenbrynet skal være på sitt høyeste. Du finner den ved å se rett inn i speilet og plassere pennen på nesevingen og vinkle den over pupillen din. Lag en liten prikk. Akkurat der kan du nappe noen ekstra hår hvis du vil skape illusjonen av høyere bryn.

Trinn 6: Bestem hvor tykke øyenbrynene dine skal være

Mellom startpunktet og det høyeste punktet på brynet kan du nå nappe hårstrå nedenfra for å bestemme hvor tykke du vil at brynene dine skal være. Du kan markere med en blyant og forsiktig nappe et hår om gangen for å finne rett look for deg.

Husk! Plukk heller for lite enn for mye de første gangene, og plukk aldri på oversiden av brynene som nybegynner.

Trinn 7: Form enden av brynene

Delen mellom det høyeste punktet og enden av øyenbrynene kan tynnes ut hvis du vil ha en skarp look på øyenbrynet. Plukk et hårstrå om gangen, det blir for tynt her!

Hvis du vil plukke øyenbrynene uten at det gjør vondt

Hvis du vil at det skal gjøre mindre vondt når du plukker brynene dine, er det noen forskjellige triks du kan prøve.

1. Dusj varmt før og plukk øyenbrynene på badet. Varmen og dampen gjør at porene åpnes.

2. Du kan også plassere en isbit på området du skal plukke rett før. Det bedøver området midlertidig.

3. Plukk i den retningen håret vokser.

4. Bruk en pinsett av høy kvalitet som fanger alle hårene første gang.

Husk at det viktigste er at du er komfortabel med øyenbrynene dine og at dette er anbefalinger som du kan utgå fra! Så lenge du er fornøyd er det ikke noe som er rett eller feil.

FOLLOW US @XLASHCOSMETICS

Fakta om browlift

ALT DU TRENGER Å VITE OM BROWLIFT LAMINATION

Browlift er den største trenden akkurat nå! Og vi på Xlash Cosmetics elsker øyenbryn. Derfor kontaktet vi Helene på Vackrast med Helene, som er en ekte brynekspert! Her får du alt du trenger å vite hvis du tenker på å gjøre en browlift.

Helene jobber på sin egen salong i Tyresö i Sverige, Vackrast med Helene. Hun har vært i skjønnhetsbransjen i over 30 år og er blant annet autorisert hudpleieterapeut og har flere sertifikater og videreutdannelser i skjønnhetsbehandlinger. Den siste tiden har browlift tatt mer og mer plass, så vi på Xlash Cosmetics bestemte oss for å finne ut alt du trenger å vite om behandlingen.

HVA ER BROWLIFT?

Browlift eller brow lamination er permanent for øyenbrynene der du former dem semi-permanent. I en brow lamination legger du også til vitaminer og mineraler. Du kan gjøre et løft som er trendy nå, men også bare for å holde dem på plass.

HVORDAN GJØR MAN BROWLIFT?

Først rengjør man øyenbrynene for å fjerne fett og påfører deretter væsken som myker opp hårstråene – ellers er de ganske stive og vanskelige å jobbe med. Etter det appliserer jeg permanenten slik at jeg kan forme brynene som kunden ønsker. Det neste trinnet er å påføre plast og varme som sitter på i omtrent fem minutter før man tørker av det og påfører fiksering. Fikseringen inneholder proteiner og mineraler. Her kan du også velge å farge øyenbrynene. Det siste trinnet jeg gjør er å påføre en shine repair, en slags keratin som bygger opp, styrker og lukker porene. Det gir også mer volum, glans og farge. Hele prosessen tar omtrent 40-45 minutter.

Browlift lamination gjord av vackrast med helene

HVA SKAL MAN TENKE PÅ FØR BROWLIFT?

Behandlingen utføres aldri på skadet hud, eksem, sår eller lignende. Hvis du bruker xbrow øyebrynsserum i omtrent en måned før behandlingen får du fyldigere bryn, noe som er helt perfekt kombinert med browlift.

HVA SKAL MAN TENKE PÅ ETTER BROWLIFT?

Unngå å berøre øyenbrynene dine de neste timene. Noen varianter krever at du ikke bruker kremer eller påfører vann 24-48 timer etter behandlingen. Spør terapeuten din!


HVILKET RESULTAT KAN MAN FORVENTE SEG?

En skikkelig wow-effekt! Enten holder du dem på plass, eller så børster du dem opp slik at de blir mer buskete, noe som er veldig trendy nå. Alt dette gjøres selvfølgelig etter kundens ønske.

KAN XBROW HJELPE ØYENBRYNENE?

Ja, det kan det absolutt! Hvis kunden har tynne øyenbryn, er det helt perfekt. Jeg anbefaler det alltid! Det er lettere å forme øyenbryn med flere hår, har sett flere kunder som har fått fantastiske resultater.

Browlift gjord av vackrast med helene

HVOR LENGE VARER BROWLIFT?

Alt fra 4-8 uker… Det avhenger av vekstsyklusen og kundens alder.

KAN DU GJØRE BROWLIFT PÅ TYNNE, SKADET ELLER OVERPLUKKEDE BRYN?

Ja, men det blir ikke helt det samme. Som sagt er Xbrow en god start, og etter en måned vil det være lettere å hjelpe kunden med å oppnå ønsket resultat.

GJØR DET VONDT?

Nei ikke i det hele tatt. Det er en fantastisk og avslappende behandling.

FOLLOW US @XLASHscandinavia

Xlash Cosmetics

7 grunner til at du får mørke ringer og poser under øynene

Er det noe verre enn store, tydelige mørke ringer og poser under øynene? Vi vet knapt noe mer irriterende, spesielt ettersom det får deg til å se utrolig mye mer sliten ut! Les videre for å lære deg 7 grunner til at du får mørke ringer og poser under øynene. Vi avslører også vår beste løsning på problemet!

1. Dårlig, for mye eller for lite søvn

Prioritering av god søvn har flere fordeler. Det er ikke tilfeldig at man kaller det for skjønnhetssøvn! Forskere mener at regelbunden søvn på rundt 7-8 timer, blant annet forlenger livet, gir en sunnere hjerne, gjør deg mer produktiv, gir et bedre immunforsvar og forbedrer humøret. I tillegg kan du oppleve at du får en sunnere og finere hud. Hvis du derimot lider av søvnmangel, for mye eller dårlig søvn, kan det lett oppstå mørke ringer og poser under øynene. Hvis du ikke får skjønnhetssøvnen din, kan huden bli blekere og mørke blodkar under øynene kan bli tydeligere. Mangel på søvn kan også føre til at væske akkumuleres under øynene, noe som kan forårsake poser – noe som også kan være en grunn til mørke ringer, ettersom poser kan skape skygger som dermed ser ut som mørke ringer.

Hvis du dessuten har lett for å få mørke ringer og poser under øynene, kan de bli enda tydeligere hvis du sover dårlig.

Prøv derfor alltid å få nok søvn – for å føle deg bedre generelt, men også for å unngå mørke ringer og poser under øynene. Det er ikke bare søvnmangel som påvirker. Det kan være flere andre årsaker til mørke ringer under øynene.

2. Hvordan du sover kan forverre

Visste du at din sovestilling kan påvirke forekomsten av mørke ringer og poser under øynene? Hvis du sover på magen eller siden, kan ansiktet ditt presses mot puten – noe som belaster huden rundt øynene. I stedet kan du prøve å sove på ryggen, da det kan motvirke tidlige tegn på aldring. Hvis posene under øynene er ekstremt tydelige, kan du også sove med en ekstra pute, noe som gjør at hodet hviler høyere og hindrer væske i å samle seg under øynene.

3. Du klør for mye i øynene

Vi har alle kløende og irriterte øyne noen ganger. Det kan skyldes allergier, tørre øyne, eksem eller reaksjon på sminke. Fordi huden rundt øynene er mye tynnere og mer følsom enn resten av kroppen, er det viktig å ikke klø for mye. Visste du at huden under øynene bare er 0,5 mm tynn? Huden på andre deler av kroppen er ca 2 mm tykk. Så hvis du klør mye under øynene, kan det øke hevelse, føre til betennelse og ødelagte blodkar. Dette kan gjøre mørke ringer rundt øynene mer fremtredende.

Hvis du har problemer med å ikke klø deg i øynene, anbefaler vi at du går til nærmeste apotek og ber om en krem eller øyendråper som kan lindre. Du kan også legge kalde agurkskiver på øynene for å behandle med ekstra fukt. Men hvis du lider av eksem, anbefaler vi at du oppsøker lege for å få rett behandling.

4. Du beskytter ikke øynene mot solen

De mørke ringene under øynene kan også skyldes pigmentering som kan være forårsaket av sollys og UV-stråling. Som vi nevnte tidligere, er huden her mye mer følsom, og en solbrent hud rundt øynene kan føre til både dannelse av kråkeføtter og at mørke ringer blir synligere. For å forhindre at du utvikler mørke ringer på grunn av pigmentering, anbefaler vi at du investerer i et par solbriller som har 100% beskyttelse mot UV-stråling. Det er også viktig at solbrillene dekker hele øynene og helst huden under slik at strålingen ikke kan trenge inn.

Klikk her for å lese hva du kan gjøre for å beskytte øynene dine mot solen.

5. Alder kan ha betydning

Jo eldre du blir, jo tynnere blir huden under øynene. Dette er fordi du mister sunt fett og kollagen, noe man trenger for å opprettholde hudens elastisitet. Som et resultat blir blodkarene under øynene mer fremtredende, noe som både forverrer og forårsaker mørke ringer under øynene.

6. Det kan skyldes gener eller benstruktur

Dessverre er det mer sannsynlig at noen mennesker har mørke ringer og poser under øynene. Det kan være fordi du har arvet det fra foreldrene dine – at du rett og slett har hatt uflaks i genpoolen! Foreldrene dine kan ha ført videre delikat og gjennomsiktig hud under øynene. Alt dette gjør blodkarene under øynene mer synlige, noe som skaper en effekt av mørke ringer og poser under øynene. Følsomhet for visse sykdommer, som hypotyreose, kan også påvirke.

I tillegg kan ansiktsform og benstruktur gjøre mørke ringer mer fremtredende. Området under øyet (såkalt tear trough) kan også naturlig være dypt, noe som gjør at området ser mørkere ut.

7. Du får i deg for mye salt eller koffein

Det du spiser påvirker både humør, hud og poser under øynene. Kost med høyt saltinnhold gjør at kroppen binder mer vann, noe som skaper inntrykk av poser under øynene. Det motsatte, dvs. mangel på væske, kan ha en lignende effekt. Balanse er best. Koffein har en lignende effekt, så det kan være en god ide å redusere antall kopper kaffe du drikker hver dag. Vi forstår imidlertid at det kan være vanskelig for den som ikke kan være uten morgenkaffen.

Den beste løsningen for mørke ringer og poser under øynene

Å leve sunt, spise godt og få nok søvn er et godt grunnlag for å unngå mørke ringer og poser under øynene – men det er ikke alltid nok. For å redusere risikoen for mørke ringer og poser under øynene, anbefaler vi hos Xlash øyeserumet vårt, Xlash Wake Me Up Eye Serum. Den inneholder blant annet peptider og naturlig eksfolierende AHA-syrer som hjelper til med å gjenopprette og lyse opp huden under øynene. Det er også formulert med vitaminer og antioksidanter som motvirker hevelse rundt øynene og holder huden sunn og smidig. Påfør morgen og kveld for best resultat. Vi lover at du vil merke et tydelig resultat og snart se piggere og friskere ut!

Les mer om og kjøp Xlash Wake Me Up Eye Serum her!

Uncategorized

XLASH COSMETICS SAMMEN MED LÄKARMISSIONEN: SIKRE FØDSLER

Utallige mødre og barn dør hvert år på grunn av komplikasjoner og usikre forhold under fødselen. For å finne ut hvordan Xlash Cosmetics kan bidra til å redde liv til mødre og barn, kontaktet vi Läkarmissionen for å lære mer om deres arbeid med sikre fødsler.

Den demokratiske republikken Kongo er et av landene med den høyeste barnedødeligheten i verden. For rundt 15 år siden ville Läkarmissionen redde liv i landet og bygde det nå velkjente Panzi-sykehusetet i DR Kongo. 180 kr bekoster en sikker fødsel på Panzi-sykehuset, og mennesker vandrer i dager for å besøke det.

– Engasjementet mitt for kvinners rett til trygg fødsel startet tidlig, da jeg så hvordan kvinner i Kongo led og til og med døde i forbindelse med fødsel. Det var så forferdelig å se, og jeg følte at jeg ville hjelpe. Det sier doktor Denis Mukwege, gynekolog og overlege på Panzi-sykehuset i Kongo.

Kvinnene trenger ikke føde hjemme og kan føde trygt i sterile omgivelser under tilsyn av lege. Det redder både spedbarn og mødre fra dødelige og farlige komplikasjoner.

– Det er ikke bare selve fødselen som foregår under trygge forhold her på sykehuset. Barnet vaksineres mot forskjellige sykdommer, og hvis moren har AIDS, overføres det ikke til barnet. Og etterpå får alle mødre informasjon om familieplanlegging og hjelp med prevensjon, forklarer barnelege Sylvie Mwambali som jobber på sykehuset.

Xlash Cosmetics har i samarbeid med Läkarmissionen satt sammen Mama Care Package (ordinær pris 1555 kr, akkurat nå 1099 kr) fylt med Xlash-produkter for et raskt og friskt utseende! Perfekt for en mamma eller noen med lite tid som fremdeles setter pris på et friskt utseende. For hver solgt Mama Care Package skjenker vi 180 kr til Läkarmissionen, som bekoster en trygg fødsel. Dette betyr at for hver mamma som får en pakke, får en annen mamma føde i sikkerhet.

SHOP NU

Vil du lese mer om Läkarmissionens arbeid for trygge fødsler eller bidra selv? Les mer her.

Intervju: Slik beholder du motivasjonen for en sunn livsstil »

Følg oss US @XLASHCOSMETICS

Xlash Cosmetics

PRODUKTER FRA XLASH SOM DU BARE MÅ PRØVE (HVIS DU IKKE ALLEREDE HAR DET!)

Xlash Cosmetics har flere produkter enn vippeserum… Vi har også sminke, hudpleie og hårprodukter! Har du prøvd noen av våre andre bestselgere? Hvis ikke, så får du snart lyst til å prøve!

1. XBROW

Samme aktive formel – mye jevnere applikator tilpasset øyenbrynene. Helt perfekt nå som fulle og buskete øyenbryn trender! Du får resultater etter omtrent en måned. Bruk alene og få gode resultater eller boost med browlift.

2. XLASH REJUVENATING EYE GEL PATCHES

Du har sikkert sett disse på Instagram! Influensernes favoritter og en ekte bestselger for både kvinner og menn. Avkjølende, fuktighetsgivende, demper mørke ringer og poser under øynene samt fine linjer. Her kan du lese mer om hvorfor du vil elske Eye Gel Patches. P.S det er helt perfekt i sommer!

3. XBROW GEL

Siden lanseringen har øyenbrynsgelen klatret opp på topplisten! Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor, den har fibre som gir øyenbrynene et fyldigere inntrykk, sitter hele dagen og er helt gjennomsiktig, noe som betyr at du kan bruke den både på toppen av øyenbrynsmakeup og på usminkede øyenbryn.

4. XLIPS EGF

Et annet produkt fra Xlash er vår Xlips EGF. Det er ikke bare en fuktighetsgivende leppepomade, den inneholder også EGF som står for Epidermal Growth Factor, som stimulerer vekst og regenerering av celler. Kort sagt betyr det veldig friske lepper med anti-aging egenskaper samtidig som den er dypt fuktighetsgivende. En måte å bruke den på er som en kur over natten for å våkne opp med fuktige lepper (perfekt når de er tørre!), Som et forebyggende tiltak, under leppestift eller over flytende leppestift for en behagelig følelse. Xlips EGF er også perfekt å bruke etter fillers fordi den reparerer, lindrer irritasjon og gir fukt.

5. XLASH EYELINER

Xlash Eyeliner er presis, kullsvart og holder hele dagen. En eyeliner med filtspiss i toppklasse. Og best av alt? Den er veldig prisgunstig. Bruk den til å markere den øvre vippekanten med en tynn strek (vippene dine vil se mye fyldigere ut!) Eller lag en skarp eyeliner. Den tynne spissen gjør at den kan brukes på flere forskjellige måter. Du trenger en god eyeliner i livet ditt.

Følg oss @XLASHCOSMETICS

Xlash Cosmetics

ANSIKTSMASSASJE – HVA ER DET, OG HVORDAN FUNGERER DET?

Xlash Cosmetics lister fordelene med å massere ansiktet og hvorfor du bør inkludere det i din daglige skjønnhetsrutine!

HVA ER ANSIKTSMASSASJE?

Visste du at vi kan påvirke huden på flere måter enn bare å bruke hudpleieprodukter? Ansiktsmassasje er et skjønnhetstriks som kan bidra til å forbedre hudens utseende og velvære, både innvendig og utvendig. Ved å massere ansiktet i fem til ti minutter om dagen, eller noen få ganger i løpet av uken kan du bremse aldringsprosessen og tone ansiktsmusklene.

Et tips er å bruke en rosenkvarts Facial Roller eller Gua Sha som er skånsomme ansiktsverktøy som øker blodsirkulasjonen. Begge gir en beroligende følelse ved hjelp av den kjølige temperaturen som bidrar til å redusere hevelse og inflammasjon.

FORDELER MED Å MASSERE ANSIKTET DITT

Øker blodsirkulasjonen

I en sunn blodsirkulasjon absorberer huden oksygen og næringsstoffer i blodet, noe som fremmer cellefornyelse. Regelmessig ansiktsmassasje kan bidra til å forbedre hudens tekstur og gi mer glow. Ansiktsmassasje øker ikke bare blodsirkulasjonen, men sies også å starte lymfedrenering for å fjerne avfall og giftstoffer for å holde huden sunn og ren.

Lindrer muskelspenning og toner ansiktet

Har du en tendens til å spenne ansiktsmusklene når du føler deg stresset, konsentrert eller sliten? Legg da til ansiktsmassasje i skjønnhetsrutinen din! Muskelspenninger i ansiktet kan over tid føre til fine linjer og rynker. Ansiktsmassasje hjelper huden til å slappe av og lindre eventuelle muskelspenning.

Avslappende

Ta deg tid og nyyyyt! Ansiktsmassasje er like god til å berolige følelsesmessige spenninger som for å lindre spente ansiktsmuskler. Ta deg tid når du masserer ansiktet og slapp av – for du er verdt det!

SLIK GJØR DU

Vi er inspirert av hudpleieeksperten Abigail James som har delt sine beste ansiktsbehandlinger i over 20 år. Se Abigails YouTube-video som viser hvordan en ansiktsløftene massasje kan se ut for å tone ansiktsmusklene og øke blodsirkulasjonen.

FØLG OSS @XLASHCOSMETICS

Xlash Cosmetics

BEAUTY BOOST BRUNSJEN – 5 ENKLE TILLEGG

Hvis det er noe vi elsker når været (og stemningen!) blir litt bedre, så er det brunsj! Xlash Cosmetics tipser om det du kan legge til for å gi deg selv en skikkelig beauty boost på innsiden som vil vises på utsiden. Glans, sterke negler og bedre skjønnhetssøvn? Ja takk!

PÅ PANNEKAKENE

Blåbær er virkelig et superbær. Inneholder ikke bare mengder med antioksidanter, men også vitamin C, B-vitaminer og mineraler som hjelper kroppens funksjoner. C-vitamin har fort blitt et must i baderomsskapet på grunn av de lystergivende og utjevnende egenskapene, så sørg for at du får det fra innsiden også!

I JUICEN

Super-ingrediensen kollagen absorberes best med vitamin C. Derfor er det perfekt å blande 1-3 teskjeer kollagen i juicen. Det kan også maskere eventuelle smaker. Huden vår består av omtrent 75% kollagen som brytes ned av aldring og ytre påvirkning. Derfor har det blitt veldig populært å bruke i hudpleie og kosttilskudd.

P.S hvis du ikke ønsker å ta kollagenpulver, inneholder vår Hair Growth Formula både kollagen, biotin og mange andre vitaminer og mineraler for hår, hud og negler.

I SMOOTHIE

Ikke vær skeptisk til spinat! Det er en enkel og god måte å få i seg mer grønt på – bare bland det i smoothien. Sammen med banan, bær og de andre favorittingrediensene dine smaker det nesten ingenting. Spinat inneholder mange gode vitaminer og mineraler, men de man vanligvis snakker om er vitamin A, vitamin K og folsyre. Vitamin A styrker immunforsvaret, vitamin K styrker skjelettet og folsyre er nødvendig for å produsere protein.

PÅ TOAST

Den ultimate toasten må være avokado, laks og et egg. Ikke bare utrolig god, men inneholder også mye sunt og nødvendig fett og protein som gjør hud, hår og negler friske. Laks inneholder omega-3 som sies å gi glans og fuktighet fra innsiden og ut, avokado inneholder vitamin E som er en skikkelig hudhelt, og egg inneholder antioksidanter som bidrar til en ung og frisk hud!

TIL YOGHURTEN

Yoghurt (både meieri og vegansk!) inneholder mange gode bakterier for magen. Topp det med frø for et enkelt beauty boost! Gresskarfrø bra for mye, men hjelper blant annet skjønnhetssøvn, det er tryptofan som omdannes til søvnhormonet melatonin.

BEST SELGERE

Følg oss @XLASHCOSMETICS

Din handlekurv (0)

Du har ingen produkter i handlekurven.

spinner