Fri frakt i hele Norge! Kjøp nå, betal i januar!
Select category

Xlash Cosmetics

ANSIKTSMASSASJE – HVA ER DET, OG HVORDAN FUNGERER DET?

Xlash Cosmetics lister fordelene med å massere ansiktet og hvorfor du bør inkludere det i din daglige skjønnhetsrutine!

HVA ER ANSIKTSMASSASJE?

Visste du at vi kan påvirke huden på flere måter enn bare å bruke hudpleieprodukter? Ansiktsmassasje er et skjønnhetstriks som kan bidra til å forbedre hudens utseende og velvære, både innvendig og utvendig. Ved å massere ansiktet i fem til ti minutter om dagen, eller noen få ganger i løpet av uken kan du bremse aldringsprosessen og tone ansiktsmusklene.

Et tips er å bruke en rosenkvarts Facial Roller eller Gua Sha som er skånsomme ansiktsverktøy som øker blodsirkulasjonen. Begge gir en beroligende følelse ved hjelp av den kjølige temperaturen som bidrar til å redusere hevelse og inflammasjon.

FORDELER MED Å MASSERE ANSIKTET DITT

Øker blodsirkulasjonen

I en sunn blodsirkulasjon absorberer huden oksygen og næringsstoffer i blodet, noe som fremmer cellefornyelse. Regelmessig ansiktsmassasje kan bidra til å forbedre hudens tekstur og gi mer glow. Ansiktsmassasje øker ikke bare blodsirkulasjonen, men sies også å starte lymfedrenering for å fjerne avfall og giftstoffer for å holde huden sunn og ren.

Lindrer muskelspenning og toner ansiktet

Har du en tendens til å spenne ansiktsmusklene når du føler deg stresset, konsentrert eller sliten? Legg da til ansiktsmassasje i skjønnhetsrutinen din! Muskelspenninger i ansiktet kan over tid føre til fine linjer og rynker. Ansiktsmassasje hjelper huden til å slappe av og lindre eventuelle muskelspenning.

Avslappende

Ta deg tid og nyyyyt! Ansiktsmassasje er like god til å berolige følelsesmessige spenninger som for å lindre spente ansiktsmuskler. Ta deg tid når du masserer ansiktet og slapp av – for du er verdt det!

SLIK GJØR DU

Vi er inspirert av hudpleieeksperten Abigail James som har delt sine beste ansiktsbehandlinger i over 20 år. Se Abigails YouTube-video som viser hvordan en ansiktsløftene massasje kan se ut for å tone ansiktsmusklene og øke blodsirkulasjonen.

Kommenter denne artikkelen

Takk!

Vil du skrive en ny kommentar?

FØLG OSS @XLASHCOSMETICS

Din handlekurv (1)
spinner