Fri frakt i hele Norge
ikke gå glipp av vårt nye produkt Hydro gel maske!
Select category

Uncategorized

7 PRODUKTER SOM REDDER SOLFERIEN

Noe som mange ser frem til under sommeren er den etterlengtede solferien. Kanskje er du på en strand akkurat nå eller tenker du å snart besøke en. Vi har listet 7 produkter som redder solferien – uansett om du skal til Vestlandet i sommer eller utenlands til Middelhavet lover vi å at du vil trenge dem i kofferten. 

Før vi går inn på de 7 produktene som redder solferien må vi først nevne noe annet viktig i kofferten. Selvfølgelig skal du pakke ned solkrem med SPF 30, men helst SPF 50, en solhatt, behagelige badeklær og et par solbriller. Utover det finnes det flere ting vi lover at kommer til å gjøre reisen med sterk sol og varme temperaturer enda enklere. Les videre for våre beste reisetips!

7 PRODUKTER SOM REDDER SOLFERIEN

1. FORFRISKENDE EYE GEL PATCHES

En tydelig ulempe med at huden under øynene er så utrolig tynn er såklart at følsomhet kan oppstå veldig raskt her. Etter en dag på stranden med sterk sol og brennende saltvann kan man føle seg ekstra hoven. Kanskje har du fått solkrem inn i øynene som får dem til å begynne å renne. En løsning mot den sviende og svulmende følelsen er å påføre forfriskende og fuktgivende eye gel patches.

De roer deg ned raskt og fjerner hevelsen effektivt. Sett eye pathches inn i kjøleskapet først for å få en ekstra kjøleeffekt.

Snart lanserer vi de dypt fuktighetsgivende Xlash Rejuevenating Eye Gel Patches. Foto: André García

KOMMER SNART: XLASH REJUEVENATING EYE GEL PATCHES

Vi på Xlash fortsetter å utvikle vårt sortiment med spennende produkter. Snart lanserer vi en skikkelig herlig nyhet: Xlash Rejuevenating Eye Gel Patches. Øyenmaskene er formulerte med flere ulike molekylstørrelser av hyaluronsyre som gir en multidimensjonell fuktighet ved å tiltrekke og bringe inn mer enn 1000 ganger sin egen vekt av vann. De inneholder til og med andre aktive stoffer som Marshmallow-rotekstrakt som hjelper til å mykgjøre, lindre og pleie huden samt koffein som reduserer hevelse under øynene. Disse fungerer som en sårt trengt fuktighetsøkning etter en dag ute i solen, spesielt ettersom de kvikker opp og vitaliserer huden under øynene. De er formulert helt uten parfyme og vil derfor ikke irritere huden hvis du allerede er følsom.

Innen kort tid kan du kjøpe Xlash Rejuevenating Eye Gel Patches, hold et øye med vårt sortiment på vår Instagram-konto @xlashscandinavia! Følg oss der slik at du ikke går glipp av nye, spennende nyheter.

2. ET FUKTIGHETSGIVENDE ØYESERUM: FIKSER SELFIEN PÅ SOLFERIE

Klart du må få til minst én herlig selfie fra solferien! Noe som komplimenterer en brunfarge er et ekstra våkent blikk. Og det får du med hjelp av en fuktighetsgivende øyeserum med aktive ingredienser. Vår favoritt er Xlash Wake Me Up Eye Serum som har en lett konsistens og som raskt absorberes av huden. Den inneholder effektive peptider, naturlig eksfolierende AHA-syrer og næringsrike vitaminer. Den hjelper til å gjenopprette og lysne huden under øynene mens den forhindrer hevelse rundt øynene og holder huden sunn og spenstig. Påfør den morgen og kveld og gjerne etter att du har brukt våre fuktighetsgivende eye gel patches. Også dette øyeserumet er veldig fint å bruke etter en dag på stranden.

Les mer om og kjøp Xlash Wake Me Up Eye Serum her! Foto: André García

3. EN ANSIKTSSPRAY SOM FRESHER OPP

Iblant kan varmen være for varm, spesielt om det er mer enn 35 grader og vindstille. Ved slike anledninger kan to ting hjelpe: en håndblåser og en ansiktspray som frisker opp ansiktet. Det er faktisk superenkelt å blande en egen spray! Pakk ned en tom og rengjort sprayflaske og bland din hjemmelagde spray når du har kommet frem til destinasjonen. Følg oppskriften vår nedenfor, og hold den deretter i kjøleskapet om natten og ta den med til stranden. Sett den i skyggen og spray når du trenger å bli avkjølt.

FUKTIGHETSGIVENDE KOKOS- OG ALOE VERA SPRAY

Dette er den ultimate sprayen du bør ta med deg på solferien. Den inneholder kokosvann som er fuktighetsgivende mens aloe vera virker beroligende. Sprayen passer alle hud typer. Bland like mye kokosvann og aloe vera-juice, og ha så i to teskjeer mandelolje. Rist flasken og begynn å spraye!

Tips! Om du pakker ned to sprayflasker kan du lage dobbel oppskrift. Ha en flaske i kjøleskapet og ta den andre med deg i vesken. På denne måten kan du få lettere tilgang til en avkjølende spray når du kommer hjem etter en varm dag.

4. En pleiende og vannavstøtende mascara

Når du har fått en ny fresh brunfarge trenger du ikke bruke mye sminke. En mascara er god nok! En fordel med å bruke mascara på vippene en dag på stranden eller ved bassenget er at mascaraen beskytter dem mot å bli bleket av solen. Velg en mascara som er pleiende og vannavstøtende slik at du kan dyppe hodet under vann uten å se ut som om en vaskebjørn.

Vi digger Xlash Mascara som er formulert med pleiende oljer, bivoks og vitamin E. Mascaraen gjør vippene kullsvarte samtidig som de næringsrike ingrediensene bidrar til en økt vekst og gjør de friskere og sterkere.

Les mer om og kjøp Xlash Mascara her!

5. EN FUKTIGHETSGIVENDE LEPPEBALSAM

Til og med leppene kan bli ekstra sensitive av sol og saltvann. For å beskytte de litt ekstra trenger du en pleiende og fuktighetsgivende leppebalsam. Pakk derfor ned Xlips EGF: en næringsgivende og fuktgivende leppebalsam. Den er formulert med anti-age-komponenten EGF og mykgjørende sheasmør, hyaluronsyre og vitamin E. Ingrediensene er ikke bare redningen mot tørr og skadet hud, de forbedrer også beskyttelsesbarrieren.

Les mer om og kjøp Xlips EGF her!

6. ALOE VERA MOT SOLSKADER

Om du tilfeldigvis brenner deg i solen kan du berolige den røde huden med aloe vera gel eller lotion. Aloe vera er effektiv lindring mot irriterende solskader: den hjelper mot kløe mens den reduserer smertene. Du kan til og med bruke aloe vera som aftersun, selv om du ikke har brent deg. Smør kroppen med den etter dusjen.

7. EN BRYNSPENN FOR NATURLIG FIKSEDE BRYN

Utover maskaraen trenger du ikke mye mer sminke enn leppebalsamen og en bra brynspenn på solferien. Ta med Xbrow Eyebrow Pencil som med en mikrotynn pensel gir deg definerte og formede bryn. Med den innebygde børsten kan du style brynene og gjøre de fyldigere. Den er enkel å bruke, finnes i tre ulike nyanser og gir et holdbart resultat.

Les mer om og kjøp Xbrow Eybrow Pencil her!

Sverger til dette produktet!! Etter å ha ødelagt vippene mine totalt (!!) med vippe extensions, hadde så og si ikke vipper igjen og de få som var, var superkorte å tålte ingenting..Har hatt serumet i en måned nå, men har bare brukt det 2 ganger i uken. Vippene er blitt lange, mørkere og veldig sterke. Anbefales på det sterkeste!

Virkelig elsker dette vippeserumet, det holder virkelig hva det lover. Etter 2-3 uker så jeg skikkelig forskjell. Så kommer til å fortsette på dette, skal ikke slutte på dette her! ? også veldig kjekt at man kan bruke dette under svangerskap.

X-lash serumet er det eneste vippeserumet jeg kommer til å anbefale til venner. Har aldri fått lignende resultat med noe annet vippeserum og det er seriøst en vidunderkur! Det har fått både mine, og alle venner jeg har anbefalt det til, sine vipper til å bli dobbelt (hvis ikke mer) så lange og fyldige. Blir like overrasket hver gang etter pause fra det. Virkelig verdt pengene og hypen!

Det beste jeg har prøvd! Jeg har tidligere prøvd andre serumer. Etter 5 uker begynte jeg å se forskjell. Mann bør gi vippene tid. Ingenting vokser på 2dager så vær tålmodig! Denne påførte jeg både morgen og kveld. Vippene mine har aldri vært så lange! Anbefales!

Har bare brukt det i ca. 4 uker og eg er så utrolig imponert. Vippene mine har blitt mye mørker og selfølgelig mye lengre. Serumet har hjulpet vippene mine å bygge seg opp etter vippe extensions og dårlige vippe produkt. Eg gleder meg masse til å fortsette å bruke dette serumet? kommer garantert til å kjøpe igjen.

Begynte å bruke denne helt i slutten av desember 2020. Nå etter fast bruk i 1,5 måned har vippene både blitt lenger, fyldigere og fått mer bøy – spesielt de ytterste vippene! Gått fra rundt 7mm til 12mm. Kommer til å fortsette å bruke denne hver kveld i noen uker til for å oppnå ønsket lengde, før jeg roer ned til et par kvelder i uka. Kommer definitivt til å fortsette å kjøpe, har aldri følt meg så fresh uten sminke som nå!

Brukt siden september, nå i januar ser jeg de er både mørkere og lengre ? Kommer definitivt til å kjøpe igjen!

Har kun brukt produktet i 10 dager, og ser alderede forskjeller! Vippene blir lengre, fyldigere, mørkere og bøyer seg naturlig oppover!! Strålende fornøyd.

Utrolig ??

Fantastisk resultat, anbefales

Fantastisk resultat!!!!!

ELSKER DEN! Det tok 3-4 uker før man virkelig så en stor endring, men nå har jeg brukt den i ca2mnd og jeg digger den!!

Bästa produkten jag använt för mina fransar, mina fransar var dåliga och slitna efter fransförlängning men efter 4v me xlash hade dom växt ungifär dubbelt

Hej Sofia! Utav en Xlash behandling så blir fransarna endast längre/starkare pga näringen dom får, men slutar du med Xlash så kommer resultatet att gå tillbaka och du återfår då din naturliga längd till slut då du inte näringsger fransarna längre. För att förtydliga, dina egna fransar kommer inte att bli svaga/korta för att du slutar med själva Xlash formulan, utan dina fransar går tillbaka till ditt naturliga stadie. Kram, Linda/ Xlash.se

Gör verkligen skillnad. Använder mer sällan mascara nu:) Så jag ska testa för ögonbrynen nu när jag vet att det funkar på fransarna! Enda jobbiga är att det växte lite små fjun under ögat också ..så jag slutade använda det innan jag sov..Har det på dagen men numera inte varje dag

använt denna i flera år och fått långa fina fransar, men tycker inte heller jag fått någon effekt sista tiden? Ska fransarna få vila ett tag?

Har använt XLASH i ett år eftersom jag såg skillnad redan vid första veckan! Hittat min favoritprodukt. Ska köpa en ny nu, byeee!

Fantastiskt resultat! Undrar vilken färger har borsten nu förut var ljus senast har jag köpt blev mörkare.

När man kommit till ett resultat och man är nöjd hur länge kan man då göra ett uppehåll? Har fått ett fantastiskt resultat samtidigt som jag märker att några fransar gått av eftersom de är så kraftiga

Bästa mascaran jag har haft!

Jag har en fråga: Vad händer om man använder en flaska och sedan slutar? Håller fransarna eller blir de svaga/korta?

Hej Anna! Först och främst, tack för att du är en sådan glad och trogen kund till oss – och vad kul att höra att du är så nöjd med Xlash! =) Precis som du säger så kan det vara bra att göra ett uppehåll då fransarna kan vänja sig vid näringen och då sluta växa. Vi rekommenderar att du gör ett uppehåll på ca 4-6 veckor innan du börjar igen. Kram Linda, Xlash.se

Kul att du har så fantastiska resultat av Xlash =) Viktigt att komma ihåg är att fransarna har fortfarande en livscykel, dvs: du kommer tappa dem så småningom. Det gör man kontinuerlig med fransar. Xlash gör endast så att livslängden + tillväxtfasen blir längre. Kram Angelica, Xlash.se

Super nöjd

Bästa som finns, jag är super supernöjd

Hej! Sjukt nöjd med serumet Som någon annan skrev ”håller vad den lovar” och man behöver inte vänta länge på resultat billig och dryg

Jag har under några få års tid använd mig av ögonfransförlägning som har uppenbart förstört mina naturliga fransar, dvs dess längd, täthet samt styrka. Jag vill verkligen satsa på mina naturliga fransar dock med lite hjälp av Xlash serumet som jag har hört mkt gott om från vänner. Jag har nu beställt min första order från er och ser fram emot att prova er produkt! Jag kommer återkomma om en viss tid med en update 🙂

Mina ögonfransar blev KORTARE!!! ÄR det verkligen samma innehåll i XLACH PRO I den nya vita förp??? Jag har alltid köpt av den förra silverföp och det visade bra resultat!! Jag blev mycket ledsen och besviken,!!! Usch , vad jag känner mig lurad!!

Bästa köpen jag gjort! Har haft korta och glesa ögonbryn hela mitt liv så köpte denna och alltså Wow! På 1 månad så har jag fina fylliga bryn och kommer aldrig sluta använda denna!

Tack för kärleken och för att Du använder Xlash <3

Är så nöjd, mina fransar har blivit så mycket längre och finare.

Hej Vanessa, Xlash är en näring i grund och botten en näring som ger fransrötterna näring så att fransarna växer längre under din tillväxtcykel. Några av våra tidigare har använt vaselin på fransarna vid läggdags för att just fukta dem. Trevli torsdag / Angelica!

En produkt som verkligen håller vad den lovar!!! Så nöjd.

Hej! Jag gjorde lash lift för ca 2 månader sedan och dom blev helt förstörda. Behandlingen gjorde så att mina fransar blev extremt uttorkade. Återfuktar xlash även fransarna eller är det bara att dom blir längre och fylligare? Tack på förhand!

Hej Ann Sofi, Resultaten är individuella att dem blivit tätare är troligt till dels förstärkning samt att nya babyfransar kommer fram. Om några fler veckor och för varje dag som går så kommer du märka att du fått bättre synbara resultat. Hälsningar Angelica

Hej Lisa! Serumet räcker i ca 2,5-3 månader när du köper 3ml falskan. 6ml Flaskan (Pro) räcker ca 5-6 månader. Varma hälsningar Angelica, Xlash.se

Hur länge räcker 3 ml om man använder serumet varje natt?

Hej, jag har använt xlash pro nu i 5 veckor utan nåt tydligt resultat. Dom har blivit lite tätare men inte längre eller svartare… lite besviken faktsikt.

Hej Tarja <3 Vi lyckas varje gång vi har kunder som blivit hjälpta med våra produkterStort tack för att du delar med dig av dina erfarenheter med Xlash! kram / Angelica + team Xlash

Jag hade fransförlängning ca 5 år. Mina egna fransar va ju en stor katastrof. Började använda serumet medans jag hade lösfransar kvar. Sen tog jag bort lösfransar o nu har jag långa o täta fransar, som är MINA EGNAHelt otroligt underbar serum☺Rekomederar varmt!!

Hej! Ja, produkten går att använda när man har ögonfransförlängning då Xlash inte har några oljor som påverkar limmet i fransförlängningen. Man behövs rinte använda den på undre fransade men det finns vissa som gör detta. Hälsningar Angelica, Xlash.se

Hej, jag är sugen på att testa rean brudukter. Men min fråga är, går det att använda när jag har ögonfransförlängning? Och går det att använda på underfransarna också? Mvh ohm

Hej:-) Jag använder Xlash regelbundet och älskar effekten den har på mina fransar speciellt när mascara åker på. Då blir de wow.. Min dotter har börjat använda serumet på mina rekommendationer och säger likadant. Ett helt otroligt bra serum. Tyvärr så märker jag inte så mycket effekt av den mer trots daglig användning. Tack för en fantastisk produkt som verkligen fungerar;-) Kram Annette

Vi lever för våra kunder! Vad kul att du är nöjd med produkten och att den levererar vad den utlovat – långa vackra fransar! tack för at du är kund till Xlash! / Angelica

Älskar detta serum och har redan rekommenderat den till alla mina vänner. Den har gjort det den har lovat, jag har nu fått sinnessjukt långa, tjocka och böjda fransar tack vare Xlash. Stort tack för denna produkt.

Kul Angelica att Xlash fungerar för dig! När du känner att du har fått bra resultat så kan du går ner till att använnda Xlash pro vart annan dag! Tack för att du är kul till Xlash! / Angelica

Jag är kanon nöjd och lite chockad över att det verkligen funkar. Ja kommer aldrig sluta beroende framkallande ! Mina fransar har aldrig varit så här långa

Så kul att höra om dina resultat! Taack för att du delar med dig <3 / Team Xlash

Mina fransar blev så långa och täta så jag fick klippa dem, helt suverän produkt, wow effekt direkt!

Hej Christina, Rekommendationerna till detta är kopplad till att när den dermatologiska testet gjordes med Xlash så hade inga av testpersonerna linser på sig. Du kan alltså utan problem ha kvar linserna om du önskar detta. / man har tagit detta i skrift då man haft rekommendation att xlash skulle användas som en kvällsrutin innan läggdags och i samband med att man tvättat bort smink. Vänligen Angelica, Xlash.se

Hej! tack för din kommentar och för att du överväger att använda Xlash och rekommendera den till din mor. I grund och botten så är Xlash just en näring. En ögonfranssnäring som förlänger fransarnas livslångt samt att den förlänger den anagena fasen (tillväxtfasen i fransarna livscykel). Serumen är stärkande för fransarna. När man slutar använda näringen i Xlash så övergår fransarna till sin vanliga livscykel. Varma hälsningar / Elin, xlash.se

Hej! Jag har lite frågor! Jag undrar om man använder XLash ett tag och sedan slutar med det, kommer man tappa mycket av sina fransar eller kommer bara effekten avta efter ett tag? Vill gärna köpa för mamma så hon stärker sina fransar. Är det ett stärkande serum? Hur fungerar det? Tack på förhand

Varför måste man plocka ut liserna innan?

Vintern påverkar fransarna, utöver detta så kan man ibland behöva ta en paus från fransnäringen, helt enkelt för att fransarna vant sig med näringen. Frågan är komplex och svår att ge en exakt svar på. Vad som funkar i det flesta fallen har just varit att ta en vilomånad från Xlash. Vänligen / Angelica, Xlash.se

Hej Carola, detta funkar utmärkt. Det man ska fråga efter är om det serumet du önskar att ha inte använder oljor som kan lossa dina lösögonfransar. Vårt serum Xlash funkar utmärkt med din fransförlängning. Tack för att du handlar Xlash! / Angelica

Jag har bara en fråga. Kan man använda produkten oavsett om man har fransförlängning? 🙂

Håller med Anna, är vintern boven för plötsligt är fransarna som tidigare trots regelbunden användning

Tack får sååå mycket kärlek och för att du sprider kunskapen om våra produkter. Kram Angelica Xlash.se

Hej Anna! Tack för kärleken och för att du är kund till Xlash. Vinter spelar ibland roll, ibland så kan det vara att näringen inte verkar på fransarna ( dem har blivit vana ) och behöver vila. Oavsett så är vi måna av att ha dig kvar som kund, skriv gärna till oss på kundtjänst så bjuder vi på en tre månaders behandling. / Angelica, Xlash.se

Har använt serumet i ett halvår och är så nöjd. Jag har alltid haft långa fransar men önskade fylligare, vilket jag har fått. Fransarna är dessutom mer böjda! Många frågar om jag har gjort fransförlängning eller lash lift, men det är enbart serumet som har haft denna effekten. Alla i min närhet har köpt serumet efter att ha sett mitt resultat, så kul! Jag har köpt serumet till ögonbrynen nu med förhoppning om att få lite fylligare bryn.

Har använt Xlash i flera år och varit supernöjd. Dock har effekten avtagit på senaste tiden….De växer inte trots regelbunden användning. Hur kan det bli så??

Jag har testat både Xlash och âme pures LASH & BROWS ENHANCER. Xlash är överlägset bäst. Den andra produkten var riktigt urusel och gav knappt något resultat alls. Håller mig till Xlash i fortsättningen. 😀

Det funkar. Det har gått 13 dagar men ser redan nu resultat. De är tätare och lite längre …

Fantastiskt! Kul att du delar med dig av dina resultat =) // Angelica på Xlash

Jag har använt xlash nu i 2 år o är mycket nöjd med resultatet. Dem är fylligare o längre vilket gör mina fransar väldigt snarlika lösfransar.

Mina ögonfransar gick av när jag anv xlash i den nya vita förpackn. Jag är SÅ ledsen! Jag brukar anv den silverf förp av SAMMA serum och det har gett mycket bra resultat! ÄR det exakt SAMMA serum.????

Hej Lina! Xlash går att använda som vanligt en gång per dag. Den rekommendationen som vi ger är att man “kan” gå ner till vart annan dag om man har uppnått sin önskade längd på fransarna, detta då vart annan dag funkar då som underhållning av längd samt att flaskan då räcker längre. Som ett #beautyhack / Elin, Xlash.se =)

Hej, går det att använda mycket? Om man använder det längre än 6 veckor. Upplevt stt jag börjat tappa mycket ögonfransar nu efter 7 veckors användande

Mycket bra kombo, både serumet och mascaran är superbra. Mascaran ger verkligen längre fransar och är svart svart, älskar det!

Jag kan rekommendera 100% till alla.

Best I ever had!!! My eyelashes is now amazing!!!!

Mycket nöjd.

Passar mig utmärkt och de har växt o blivit fylligare mina fransar

Jättebra❣️M

Xlash Ögonfransserum 3ml Den serum i nordicfell orginal pris koster 399 kr och eras pris 499 kr. Ni säger 100 kr rabatt betyda ni lurar orginal pris koster 399 kr

Har fått synbart längre ögonfransar men tog längre än utlovade 30 dagar, för mig dröjde det kanske två månader.

Grym Mascara!

Funkar!

Hej här klicka i att jag vill ha serum,XLASH. Använder den och är nöjd.

Bästa mascaran, den ger volym och längd och inga klumpar. Håller hela dagen, smular inte. Alla måste ha en här mascaran.

Funkar ej längre

Trodde det var lögn!! Mina ögonfransar är så långa. Detta fungerar verkligen!

Did not really do much for me. It feels very thin, oily and wet, kind of like drool or something. The taste is a little bit odd as well, it has a taste but kind of the feel of a chemical taste at the same time. Difficult to explain. I do like the tingly feeling though.

Mer vackra fransar till folket! Tack för att du är kund till Xlash Cosmetics =) // Angelica

Tack för Kärleken Tez <3 / Xlash Cosmetics

I jämförelse med den här mascaran så kan ingen annan “mascara” kalla sig för det. Det är den optimala produkten!!

Såg resultat efter 2månader och nu får alltid komplimanger för mina långa fransar! Och eftersom fransarna blir tjockare blir dem även lättare att böja och hålla sig bölja, så nöjd! Använt i 4-5 års tid 🙂

Tack för pincetten jag fick <3 <3 Ska rekommendera denna!

En pincett som gör jobbet bra och som känns välgjord!

Har länge letat efter en pincett som är vass nog och har rätt tryck för att få ordentligt grepp om alla strån. Äntligen en pincett som man kan lita på!

Jättebra serum för brynen, resultatet kom redan efter två veckor. Supernöjd!

Har både köpt Xlash och Xbrow och fick resultat redan efter 20 dagar. Kommer definitivt fortsätta köpa xlash.

Bra hållbar eyeliner, lätt att göra en snygg linje. Fick den rekommenderad av en tjejkompis och är så nöjd.

XLASH är det bästa serumet som finns☺Är så nöjd! Hade lösfransar i fem års tid, mina fransar va helt förstörda. Efter att jag använt serumet i fem veckor, har jag längre o tjockare fransar någonsinVäldigt nöjd

Den bästa eyeliner jag har använt. Färger håller väldigt bra och väldigt lätt att applicera en snygg vinge 🙂 rekommenderar starkt!

Har både prövat neulash och revitalash och jag tycker Xlash Pro fungerar bäst och ger snabbast resultat

Är så nöjd med xlash! Mina fransar är längre och tjockare som utlovat. Men jag tycker också att återväxten är bättre, känns som om jag fått fler fransar! Som sagt; supernöjd! Karin

Det enda som verkligen fungerar! Såg resultat på bara 3 veckor och efter 3 månader hade jag långa fantastiska fransar! Bästa köpet någonsin!

Så otroligt nöjd med detta serum! Mina fransar har nästan blivit för långa och jag använder nu endast serumet ca 2-3 ggr i veckan för att bibehålla resultatet. Får väldigt ofta kommentaren: “är det där dina egna/riktiga fransar?”. Tipsar alla mina kunder om detta fantastiska serum! Nästan så att jag förtjänar spons av XLASH.. 😉

Hej Nina, Innehållet i Xlash PRO och Xlash 3 ml är densamma. Det som hänt är att vi haft slut på Xlash 3 ml i lagret p.g.a. extrem hög efterfrågan, vi har då valt att kompensera genom att skicka en dyrare produkt med mer innehåll. Om du har ytterligare frågor är du välkommen att maila oss så hjälper vi dig!

Mycket nöjd med produkten

Jag beställde Xlash ögonfransserum 3ml som bilden visar och jag får Xlash PRO 6ml !?!? Jag tål ej PRO och har testat den tidigare. Fel marknadsföring!! Är besviken!

Kanonbra! Fick resultat nästan direkt. Både jag och sambon tyckte läpparna såg bättre ut på bara några dagar 🙂 Däremot blir den lite äcklig ganska fort, mycket fortare än vad det står på förpackningen att den ska hålla. Min första började verkligen lukta SKIT och andra gången jag köpte den började den lukta jäst. Känns inte så trevligt att använda då, men inte som att jag tänker slänga en halvfull produkt för 300 spänn… Funka gjorde den ändå såklart.

Mkt bra resultat

Mycke bra

Har använt flere år.

Mycket bra ögonbryns serum.

Mycket bra produkt. Har använt den och är helt nöjd. Fått mina ögonbryn tillbaks.

Mycket bra, ger resultat efter 3 veckor!

Have used it in two years now

Mycket bra

Mkt bra

Jag är nu inne på min andra Xlash. Min syster och flera av mina vänner har också köpt några nu. Bara en varning, du MÅSTE vara dedikerad, applicera varje morgon och kväll och ha tålamod, det tar ett tag innan det verkar. Sedan efter ca 6–8 veckor kommer du plötsligt märka en stor skillnad.

OMG! So after writing this review I thought I might take a closer look at my lashes , so I got out the lash curlers and mascara, that I haven’t used for ages as they made absolutely NO difference to my lashes , till now, my eyes just pop !!!! My lashes are longer curlier and I actually have bottom lashes – I just couldn’t see the lash growth and length till I applied Xlash Pro, I was hugely skeptical about this product as I have tried so many I am also a highly qualified beautician and have come across loads of these type of products the difference is with this one is it does EXACTLY what it says!

I am really impressed with two things – the Xbrow, and the speed of service as well. 5 stars on both counts!!!

It is a great product requires some patience but noticeable difference after 5 weeks. Really happy that Xbrow works!

I have been using Xbrow for a long time now and would certainly recommend. My eye brows were always short and space but now look much longer and good density. You do need to use every day no point in buying if you don’t stick with it.

Det tog ett par månader innan det verkade men resultatet är fantastiskt. Folk är övertygade om att jag har ögonfransförlängning. Tack Xlash!

Det fungerar definitivt men förvänta dig inga mirakel. Innan jag började använda det var mina ögonfransar korta och stubbiga utan mascara och “normala” med mascara. Efter ungefär 4–5 veckor med användning två gånger om dagen, varje dag (du måste vara konsekvent) ser mina fransar “normala” ut utan mascara och som falska ögonfransar med mascara. Hursomhelst så tror jag inte att det här kommer att ge dig ‘falska ögonfransar’ utan mascara men det har förbättrat mina ögonfransar väldigt mycket.

I have not been using Xbrow for very long to give my opinion but I know friends who have used it and are very pleased.

Vad som verkligen sålde mig, förutom de lovande recensionerna, var att Xlash inte innehåller några kemiska konserveringsmedel och det är en naturlig tillväxtstimulerare. Det är verkligen svårt att hitta naturliga ögonfransserum idag! Jag har naturligt ganska långa ögonfransar men jag ville ha det fylliga utseendet så jag tänkte att jag skulle prova.

The tube lasted 2 and a half months of everyday usage so definitely got my money’s worth. Fantastic product!

Xbrow is a great product and I can certainly see a difference in my eye brows. And the reason I have given it 4 stars is I have had a reaction to it very red eye lids and itching but stopped using for a while then went back and used it once a day and now it’s much better and seeing an improvement in the appearance of my eye brows

Wow!!! Detta är den bästa skönhetsprodukten jag någonsin köpt!!! Jag beslutade mig för att ta en liten risk. Inom några veckor blev mina ögonfransar galna! Nu är de fylligare, tjockare och oj så långa!!!!! Detta fungerar verkligen, och sedan jag köpte mitt första har jag köpt två till!

Brilliant for post stick on lash re growth, makes a real difference quickly, I would recommend it

As an alopecia sufferer the worst part was when I lost my eyelashes. After a number of years they started growing back but after nearly 6 months they were still so short that it was impossible to wear mascara. Every time I tried the mascara ended up on my top & bottom lid. I was recommended Xlash Pro by a friend and to be fair I was a bit skeptical, especially having alopecia. Oh my goodness, less than 4 weeks later I could not believe the results and am now thrilled to wearing mascara again.

I give you 5-star scoring for the best product and great delivery! I can feel the difference from the 3rd week or using the serum! Thanks a lot!

Simply can’t beat this product – best results, great value for money!

This has been amazing, I was really struggling with my eyebrows falling out but I have started to use this and they look amazing. So much thicker and fuller. Brilliant product that I highly recommended

You need to be patient using Xplash Pro. Been using it morning and evening for 7weeks then voila! You’ve got sweepingly long lashes. Then to maintain length use once a day, then every other day. But keep using it to ensure your gorgeous lashes stay that way! Don’t dry eyes out like other products

A friend at work who has lovely long lashes recommended this to me and told me that Xlash is the secret. I purchased it, feeling a little cynical, but lo and behold! 6 weeks later, having applied it morning and evening every day, my lashes are growing. They are not quite as long as my friends but there is definitely progress.

Great complement to your Eyelash serum!

Thank you for giving me lips to die for! <3

I now have longer lashes and thicker eyebrows – i’m in love with your products!

Can’t believe it really works – but it does! My lashes are sooo much longer now <3 <3 <3

A friend of mine told me about this serum that would make the lashes grow longer and I did not belive at first, but wow, my lashes really grew longer!

It works MAGIC!!!!!!!

It gave me results although a little itchy! Definitely going to continue using it all through.

bought this because my eyelashes are really thin and short, and after reading other reviews decided to try this. I was pleasantly surprised that it really works! My upper lashes are visibly much thicker than they were before. I also have lower lashes now! I’ve always had barely there lower lashes, which made it really difficult to put mascara on them. It takes a few weeks to be able to see the difference, but it is worth it to be patient for results. I don’t even need to use eyeliner on my lower lashes, because they’re dark and thick without it. I definitely recommend buying this!

I love I love I love

I’ve not used Xbrow for the time stated on the leaflet to justify full results but about half way through and as per instructions religiously using morning and night. I still feel optimistic as appears slight improvement to brows. Very easy to use like eye liner but clear so not messy.

I was very happy with this product I had eyelash extensions on that ruined my lashes I used this product and saw results quickly would definitely recommend it. Little pricey but I would consider it worth it!

I used it and it worked really well and people remarked on how long my eyelashes were it took about 4 weeks.

My first bottle lasted for so long. it’s much better value than I thought it would be. I don’t often write reviews but I couldn’t be happier with this product and wanted to share.

My sister recommended this product for me. I got thicker lips – but it took some time for me to get results.

It is a fantastic product. Was skeptical at first but you can really tell the difference. I would definitely buy again. Service is great too. Well done

It makes my lashes really thick and full now. I am so pleased and happy with this. It costs little and works well. I have tried other products in various prices, and gotten moderate results that took much longer. But this product is great, it works fast, and there are no side effects; no brittle lashes, no dry lashes…no side effects at all. I am using this on my brows as well and am happy. I will be buying this again.

Great product that I would highly recommend.

I love it!! 3d time a buy the product! My lashes are huge, curled and thik! I used to wear extensiones and hated them. But since I discovered Xlash they are all mine!!!

I am amazed at how well it works. I was skeptical to start with but based on other reviews I decided to give it a go. After 4 weeks there was a noticeable difference and my lashes are definitely longer. I actually have bottom lashes now which before were practically nonexistent. I do use every day, but I only use at night as I found it too sticky to wait for lashes to dry when I wear contact lenses and am in a hurry for work.

It’s absolutely amazing product and I’ve tried everything. 5 weeks on and the difference is just brilliant. Definitely a must buy. I love it!!

Great product, took a little bit long for the delivery but it was worth it after i’ve got my first results

I have never had long lashes, so thought I would give this ago. Nothing changed for weeks but, around about 5-6 weeks of use I started to notice a huge difference and now I have just ordered my second one. I am a lady in my late sixties, so it is not only for the younger women

I’ve tried about ten other lashes and brows treatments in vain, and finally I’ve found products that work. I’m very happy with these products and will continue to use it. People keep asking if I am wearing fake lashes but I am not.

It actually works and it is cheaper than other brands!

Only used Xlash for two weeks and I’ve noticed a real improvement in length and thickness. Much more noticeable when wearing mascara. I have been using it religiously morning and night. I’d recommend this product.

I am in my mid sixties and have experienced thinning brows and lashes for some time. I have been using the Xlash product for about two months and it has been very effective from my perspective. I don’t remember to use it twice daily EVERY day but since seeing an improvement I am working at being more consistent. I estimate my lashes are 25 percent thicker than before and that is a noticeable change. I have not tried the product on my brows yet but plan to try that as well. I recommend this product.

This product took little time to start working and filling in that pesky area of my brow that wouldn’t grow. I am extremely satisfied and will be ordering again and again!

Curlier, stronger and longer lashes. I no longer curl mine daily, I use it twice a day. I’ll use Xlash for life-time now! I wouldn’t say my lashes are darker though but that’s just me.

I can honestly say this is the best beauty product I have bought and the reason why I am re-purchasing it for the second time.

Xlash wasn’t a miracle product but it does help make your lashes stronger and a tad longer. I bought this when I was desperate because several lashes had fallen out despite my consistent biotin intake. I used the product for a week and the lashes grew back in quickly which hasn’t been the case in the past when I’ve lost lashes and used nothing to help grow them back, and my lashes became stronger and thicker than they’d been in years.

I read lots of mixed reviews about Xlash. So I did a little test of my own. I used this product for 2 weeks: Twice a day. I could FOR SURE tell a difference! Just to be able to write this in this review, I stopped using the product. My lashes went back to being “lazy”. My lashes were just dull! But when you apply this stuff…. as directed, your eyelashes are FULL. As far as burning goes, I only felt the burning if I accidently got this stuff in my eye, which I did a couple of times while putting on my bottom lashes! I will be buying this product again! Hope this helps!

At 8 weeks of Xlash use, my lashes are definitely longer. As they were short to start with, nobody is saying “wow!” but there is a big difference, and they are still growing. So I am very pleased.

This is my first review ever on any product. My eye brows are still as fine as they have always been but the new, long lengths and good shape they have reached after 5 weeks is extremely impressive! My eyes were a little itchy during the first few days of using Xbrow but this soon stopped. Try this for yourself; I’m actually considering trimming my really long lashes after having used this! -I won’t though!

Too soon to tell if it’s working.

I had ruined my own eye brows with some other product months ago.. I started to use Xbrow and it was fantastic, my eyelashes recovered within a few weeks then they grew longer and fuller than they had ever been. I will continue to use this product

I thought it was a bit expensive, but now think it was worth it. Having over plucked my brows for many years they have now nearly returned to normal. My eyelashes are also much thicker and longer.

I am excited to continue to watch the transformation of my lashes. I have been a falsies wearer for so long that my own lashes have become sparse. I was looking for a product that would not only add some length to my already long lashes, but more to add thickness. This has hit the mark for me!

I’m happy to see that it does not cause any irritation around the eyes. I love it! For those of you who have used other eyelash growth products may have experienced irritation know what I’m talking about. It really sucks! So when I found my eyes free from irritation and discomfort, I was satisfied

I have been using the product for about 6 weeks. It makes my lashes longer but not thicker

You can buy it online by going to this https://www.xlash.se/products/. 🙂

Great product that is well packaged and it came quickly. I will definitely be buying again the Xbrow

Donde consigo en Ecuador ???

I know it’s only been 2 weeks but I’ve still not seen any difference in my lashes. It is easy to use and I apply morning and night. I will give it another week or two to see if it works.

I am at 5 weeks using Xbrow and it’s definitely thickening and starting to lengthen

Fantastic product! The only beauty product I have ever bought which actually does what it claims. You’ll think its magic! Wholeheartedly recommend it. Will never be without it again!

I love my new look!!!

After using it for one week, I have noticed a slight improvement in the length of the lashes but not a great deal of difference in density. I will reserve my judgment until a couple more weeks of application.

Quick delivery. I wanted to see if this really works, haven’t noticed any change yet but have only been using it for a couple of weeks.

This serum has been around for a couple of years and is still my nr 1 choice when it comes to serums. There are cheaper competitors, but I’m not sure about the results with those, that’s why I go with Xlash. Buying 6 ml instead of 3 ml makes the product very affordable.

I have just forwarded a link of this page to my daughter who rang up this morning after seeing my eye brows last Saturday. She could not believe it. Brows are so stunning but there is definitely some bum fluff there. My three months is just about up so I will order more. Xbrow is the best, I highly recommend.

Great brand and great lash enhancer, way better than fake lashes

I was shocked; utterly shocked that something like this could work!!! It works. I have been applying this for about 1 month, 2 times a day and I am amazed. My lashes are fuller, thicker, darker, and longer. But it requires to buy more which can maybe become expensive.

I am absolutely delighted with the results of Xlash and can’t recommend this product enough.

I have found that investing in this pricey Xlash was worthwhile because it really has made an impact. Not only on my eye lashes but eyebrows too. I have been using this for over 4 months but I feel I don’t need fake eye lashes but just good mascara and a curler for that dramatic effect.

I expected more 🙁 🙁

This product took little time to start working and filling in that pesky area of my brow that wouldn’t grow. I am extremely satisfied and will be ordering again and again!

I’m on my second order! Great product and yes it works!

My cousin from Russia told me about this product and I had hard to belive that it would work so good. Delivery to U.S (New York) was OK also.

It has been about a month of using it and I’m seeing some improvement!

Jesus!!!! I love it

I would give 100 out of 100. I am so happy with the results and will continue to use as part of my routine. I don’t normally give reviews but thought I should as this is just amazing and does what it says on the instructions.

Good product, took me almost 5 weeks for results but they were noticeable!

I have used other products before and was not impressed by the results. However, this Xbrow is just AMAZING!! After 4 weeks you can now see how my eye brows look great. I could see changes within a couple of weeks and am now using every other day to maintain. I wish I had taken before photos but believe me, there is a massive difference. And a tube lasts ages. Go on, try Xbrow!

I definitely see the difference and the customer service was brilliant. I highly recommend it.

Does what it says on the product description!!! Xlash works and have recommended to 2 friends who have now ordered some for themselves.

This is an amazing product. Following a number of eye surgeries, my lashes had weakened and started to fall out. After only two weeks of using Xlash my lashes began to strengthen, thicken and new growth began to appear in the areas where my lashes had fallen out. My confidence has returned and people have asked if I am wearing false eye lashes as they are so long now.

THE BEST eyelash serum I have ever used! It takes some patience to obtain the results but wow it is worth it! Even the girls at work thought I had had extensions applied and ladies at my local brow bar had me showing them the website.

I use this Xbrow once a day after my eyebrows and eyelashes were damaged and short after wearing eyelash extensions for years. My eye brows have grown back thicker and longer than they were previously and people have actually asked if I still have false lashes! I would definitely recommend.

Amazing product, I look as if I am wearing false eyelashes! My husband initially told me, he didn’t know why I was bothering as nobody would notice. In the end when my friends admired my new look, he added that they even get in the way of her glasses, they are so long!

Honestly this is the best eyelash product I have ever bought. I have worn false lashes for years and my own were quite short and in pretty poor condition before using this. After reading all of the reviews on different products I decided to try it, and it was worth it!

Xbrow is just beyond fantastic – it really does work try it you will not be disappointed . I am on my 3rd tube, It lasts for months. Truly one beauty item I would not want to be without LOVE IT !

The best product I have used. Far better than Hollywood Lashes. I use Xlash Pro and you will see the results within 4 weeks. Then keep applying. I have been asked by Beauticians if I have lash extensions.

Give it a try. So far it’s the best product!

So far so good! I’ve only been using it regularly for two week, but I can definitely tell a difference. I was super worried because I have sensitive eyes, but I haven’t had any issues AT ALL. I’ve previously used another brand, but it started causing the hollowing of the eyes which is a common side affect. Even though it worked, it WAS NOT worth it. I actually looked older 🙁 I’ll try to update after a few more weeks, but Xlash seems to be working!!

Takes a few weeks so my advice is to persevere. The results are well worth it, it really works. My friends say my lashes look so long they must be falsies 🙂 Can’t do without Xlash Pro now and it lasts ages so it’s good value.

Although I was skeptical at first, since I have tried so many of these products and even homemade ones, Xlash truly works! I have only been using it for just under two weeks, and the results are already there!

This product was delivered quickly. Great service from the customer care service.

My eyebrows have started to grow within days of using

It is very easy to apply and inexpensive, I normally just run a line across my upper lash line on a morning before I apply my make-up and sometimes at night before bed, I normally have sensitive skin but I have never had any adverse reaction to it.

Awesome product!! I noticed a difference within a few days and continue to do so. Lashes are longer and fuller thanks to Xlash, after which the results are breathtaking!

Thanks for the fast delivery!

This actually works. Been using Xbrow for 3months and it’s incredible. My eye brows are fairly long and adequate. I also wanted more growth and thickness. Which I have achieved using Xbrow. I use it every other night and I’m really pleased. The length is incredible people always ask if they are false. But nobody believes that there not.

I would NEVER go out without at least wearing some eyeliner and mascara but now it’s just the liner, as the lashes become darker with the Xlash treatment, so look as if you are wearing some. It is a REAL pleasure putting mascara on now; I literally do look like I am wearing false eyelashes!

I still don’t know how this is possible and I keep trying to justify the results that I got. I mean the difference is so clear. It went on so much easier and I felt like there were so many lashes to coat. Usually I can barely get any suitable product on them and it just ends up getting all under my eyes. If you look at me now, you can clearly see how much longer my lashes have gotten as well as some of the sparse spots have filled in. I can’t even believe these results!!! I am SO happy

I barely have lower lashes and they are sort of sparse, although they are long. I didn’t notice what an unbelievable difference until I wore Xlash. I was literally running around my house freaking out because I always apply my mascara the same and I only use one coat. It’s only been 9 DAYS!!! I will recommend this to anyone out there.

Despite reading good reviews was very skeptical about Xbrow working on my fine short lashes Have been using for 9 days now and already can feel and see improvement!

It is early days but I think there is some growth. I’ve tried about quite a number of other brands and finally I’ve found one that works. I’m very happy with it and I will continue to use it. People keep asking if I am wearing fake lashes but I am not!

Xlash is amazing. My lashes are long and thick. It took a couple of weeks to start seeing results but well worth it. I’m hoping the results will last.

The product arrived super quick, followed the instructions clearly and after 4 weeks I can definitely see a difference. Xlash works!!!!

I researched for lots of hours on different eyelash growth serums from different companies and I ended up choosing Xlash. I was extremely skeptical and didn’t expect anything fantastic, maybe a little change. However, it did enhance my eye lashes a little bit and I’m still giving it time.

I have tried many eyelash serums in the past, and have spent a lot of money on the serums with little or no result at all. I read a few of the reviews on it and I decided to give it a try. The prices are very reasonable as well.

Early days yet! I have only been using it for two weeks will see how it goes.

I bought Xbrow after having read numerous positive reviews. My eyebrows have a tendency to fall out and become quite sparse. I have been using this for just over a week and can honestly say I have already seen a distinct improvement. I can’t believe how improved my eyelashes look. They are definitely longer already with no gaps between the eye brows. Have rated 4 stars because it is expensive but at the same time we’ll worth the expense

So far I am really impressed with Xlash, I purchased two of your products and used them for the last five weeks and I am really impressed, I have been using the more expensive lash growth serum for the past few years which was also good but wanted to find an equally good serum for less money, well I have found it, and will definitely be purchasing this again. Value for money it is!

I don’t have lashes like in many ads, but my lashes are much nicer when I use this Xlash than when I don’t. I only use it twice per week instead of following the instructions suggested, so maybe I’d get better results if I followed the instructions.

Xlash is the best thing I’ve ever used!! I love it

Verkligen super nöjd med den. Har alltid haft långa böjda fransar, men efter att ha använt fransförlängning förstördes dem. Hittade denna produkt och provade. Nu har jag ännu längre och finare fransar. Rekommenderar verkligen Xlash.

Fungerer virkelig vippeserum? Ja, og vi forteller hvordan! »

Kommenter denne artikkelen

Takk!

Vil du skrive en ny kommentar?

Følg oss @XLASHCOSMETICS

Din handlekurv (1)
spinner